Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Lehetséges, nekem a mozgékonyságával nem volt bajom. Persze, átlőhető vele a T7-es HT-k jó része, de ahhoz meg lassan céloz, hogy a "kibújsz-lősz-visszamész" taktika működjön (ha nem figyel rád a célpont, akkor persze OK). Weak spot-ot meg precíz célzás nélkül nem találod el. Én úgy próbáltam használni, mint a francia light-okat, olyan "körözős" tankként, hátulról-oldalról piszkálva a HT-ket/TD-ket. Nem igazán volt jó megoldás, lehet bénán csináltam, mert a franciákkal se voltam túl eredményes. Próbáltam használni scout-ra is, de mint írtam, ahhoz kicsi a látótáv és a rádió is gyenge.
Lehet, visszaveszem majd, mert még így is sokkal szívesebben foglalkoznék ezzel a vonallal, mint a JT és a Béla szállal, ami még tarsolyban van. JT óriási csalódás, már a Ferdit se szerettem, de ez még rosszabb. Lehet vele nagy sebzéseket csinálni, de az esetek jó részében kinyuvaszt egy arty vagy med és simán kigyújtanak szemből, ha ráfordulok valakire. Ferdi legalább nem volt gyúlékony ennyire.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Tesla topik
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest