Hirdetés

Aktív témák

• Szilu

tag

válasz freelancer #15709 üzenetére

Bár tényleg nincs hozzá közöm, és nem is szoktam szóvá tenni a se itt se a csatákban, ettől még a te általad leírt dolgok messze vannak a játéktól és a kikapcsolódástól.
    Egy játéknak ismerni kell a szabályait, hogy játszani tudj. Egy csapatjátéknál pedig tudomásul kell venni, hogy a csapat része vagy és a közös sikerért kell küzdened.
    A valós életben kijelentheted, hogy köszi többet ne játszunk, de itt ezt nem tudod megtenni, mert véletlenszerűen jönnek a társak. Ugyanakkor ahogy a valós életben, úgy itt is had lehessen már szólni, hogy nem ide való valaki. Mondom mindezt úgy, hogy én nem igazán élek ezzel.
    A te általad vett kijelentések ellenben sokakra igazak, így elmondhatjuk a random csata egy koszos, gyerekekkel teli homokozóhoz hasonlít, ahol te várat próbálsz építeni.
    A föld milliomodik teniszezője, sakkozója, kártyása is kikérné magának az 5. pontot. Sokaknak a győzelmi vágy nem zárja ki azt a tényt, hogy fejben tartsák ez csak egy játék. Ettől ők még jól és eredményesen szeretnének játszani. Miért olyan nehéz elfogadni, hogy mint mindenben, itt is vannak ügyesebbek és bénábbak? Mindkét csoportnak el kell fogadnia a másikat, különösen, ha itt koordinálatlanul hozza össze őket a sors.
    Az utolsó mondatban lévő problémát próbálja megoldani amúgy az összes bajnokág. Nem véletlenül van CW, easy8 és számtalan ESL kupa, ott azokkal játszol, és azok ellen, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. A "kikapcsolódni" vágyóknak meg marad a homokozó.

(ui: nem én lennék, ha nem írnám be, hogy "ik"-es igéknek csak tárgyas ragozása létezik, vagyis "játszok" helyett "játszom" a helyes :D )

Aktív témák