Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
Elnézést, én igyekszem érvelni, hasonlatokat hozni, vitázni. Mások pedig jönnek az "úgy érzem", "tutira ez van", "és akkor tegnap délelőtt miért buktam mégis mindent 15-0ra zsinórban" típusú hozzászólásokkal.
Napi átlag ~21 csatát játszok, ebből ha 1-2-nél figyel be ilyen totális vereség/győzelem oldaltól függően, van 2-3-4 amikor 15-5-re jön ki a vége, a többinél pedig igen változó, tehát meglehetősen ritka a lehengerlő győzelem vagy vereség. (ezért azzal érvelni, hogy gyakorlatilag minden csatában az van h 3 perc alatt tönkre van vágva a csapat és hiába élek, hiába vagyok pro, nem tudok nyerni - ez kissé túlzó, a csaták többsége nem ilyen)De újfent csak, ha neked más a véleményed és tudsz mellette érvelni akkor kíváncsian hallgatom, ez a megmondom pár sorban a frankót dolog nem valami stílusos.
Feltettem fentebb pár kérdést, senki sem igyekszik megválaszolni, pedig egyszerűek;
- Mi alapján válogat a generátor? Látható, több ember is állítja, nem tapasztalja ennek a rendszernek a létét, aktivitását.
- Ha tök random válogat, akkor miért lehet ~50%-os win rátától lényegesen elmozdulni?
- Helyes/jogos a saját teljesítményünk miatt az "osztót" okolni?(p.s.: programozó guru sem vagyok, a WG sem pénzel, pedig de örülnék pár millió free xp-nek, vagy kreditnek...
de talán ha eleget hazudok állják a szavukatÉrdekes lenne kipróbálni acc cseréket, kinek mennyire mentené át a rendszer a "szopóágat" ha változik az acc mögött a player.
Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest