- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Motyi
senior tag
válasz
jano_77 #13933 üzenetére
Az arany ár relatív..
de azért leírom, hogy én mit használok és elégedett is vagyok vele, még ha húzósnak is tűnik az ára megéri, főleg a Logitech garancia miatt (olyan szinten üf. orientáltak, ami még egy nyugati országban is ritka).
Bill:
Logitech G110 - ez vezetékes, macro gombok + változtatható színű világítás és szuper minőség jellemzi, nagyon tudom ajánlani.
Egér:
Logitech G700: ez wifi-s de lehet vezetékesként is használni én hol így hol úgy szoktam.Mind a két verzióban hibátlan, gyors, pontos és kényelmes.Rengeteg kézreeső programozható gombal.Remélem segített.
Aktív témák
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest