Hirdetés
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
coolfox76
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt és a WoT-on is csak tegnap kezdtem. (Most hajtok az M3 Stuart-ért és a T-46-ért) Játék előtt már olvasgattam itt a fórumot, hogy ne menjek teljesen vakon a "nagyvilágba".
Egy dolog van ami ami zavar a játékban és kicsit itt a fórumban is, az pedig a noob-ozás. Kezdőként nincsenek nagy eredményeim, sem tapasztalatom, így nyilván nem én fogom megváltani a világot. Így is büszke vagyok egy 500 xp-s körömre (ami ötszörözve ugye 2500). A köreim többségét viszont 100 pont körül futom, mire odaérhetnék valahová, már vagy szinte az összes csapattárs, vagy az összes ellen kimúlt, én meg csak döcögök a pályákon. Remélem ez később nem így lesz.
Nem tudom, hogy melyik pályán hová érdemes menni, s ott mit csináljak. Olvastam, hogy light tankokkal scoutolni kell, de mit csináljak, ha a csapat többsége, vagy néha mindenki light? Őszintén szólva még a scoutolás is problémás, szvsz amíg nem megyek meddel/heavy-vel addig nem tudhatom, hogy mit is várnak el pontosan tőlem a többiek.
Az ágyúválasztás is kérdéses nekem. Láttam, hogy néhányan gépágyút raknak fel, engem is végeztek ki így, nekem viszont az a tapasztalatom, hogy ágyúval jobban tudok sebezni/többet ölök. Melyiket érdemesebb feltenni (általánosságban)?
Többször kilőttek úgy, hogy nem is láttam, hogy ki lő, max hogy merről. Mit tehetek ez ellen, illetve én hogy tudom ezt megcsinálni?
Gyenge pontokkal érdemes ilyen szinten foglalkozni úgy, hogy szinte mindenik mindenit mindenhol átlő?
Na kezdésnek ennyiCF
Aktív témák
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- MacBook Pro 14" M2Pro/16GB/512GBSSD eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest