- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Jó helyen jársz! Nem rég váltottam én is IS-8-ról IS-7-re. A páncélzata az tényleg jó, de az ágyúja nagyon pontatlan tud lenni és nagyon lassan céloz. Közelebbre kell vinni a vasat ha eredményes akarsz vele lenni. Lassabban is gyorsul mint az IS-8. Igazából olyan, mintha nem is az IS->IS-3->IS-8 vonal folytatása lenne, hanem valami külön tank.
110 csatám volt vele eddig (53% győzelmi arány, 2130 átlagsebzés). Most kezdek vele megbarátkozni, az átlagsebzésen javítanom kell mindenképpen, de sajna nagyon sok a félrement lövés, akár kis távolságokból is, pedig elég jó legénységgel használom (100%+100 Elit alakulat+Venti).
Szemből gyújtható (haspáncél lövéssel) mint az E-szériás német kollégai és már előfordult az is, hogy egy Ferdi kilőtt ammo-rack robbanással.
A 7.5-ös peccs előtt ő lehetett a csatatér királya, most úgy gondolom egy 10-es Betcset megeszi reggelire.
A pénzt azt tényleg viszi, marha drága a javítási költség 25-27-ezer kredit ha kilőnek (ha jól emlékszem).
Kíváncsi vagy még valamire?

Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest