Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
Csucsu88 #1287 üzenetére
Engem az idegesítene, ha egy tankra nem mennek rá 2-en 3-an is. Ha harcolok egy ellenféllel a közelben lévő csapattárs ne menjen a 10 utcával távolabbi ellenfélre, hanem segítsen mihamarabb elintézni az általam támadottat.
Két tank együtt felér három magányos tankkal, nem kis részben ennek kihasználásáról szólna eme stratégiai játék.
Egyébként ez új. Másokat az arty idegesít, a nem penetráló lövés, a Matchmaker, az unbalancolt tankok, a hülye csapattársak, a ghost shellek, a láthatósági rendszer, a WG. Kihagytam valamit? Jó hosszú a lista.
Személy szerint nem sokat idegeskedem a fentiek miatt, legutóbb azon akadt fenn kissé szemöldököm, amikor T1 Heavy elintézett a Jagdpz-ben. Az én lőszerem pattogott az ő frontjáról, az ő pontatlanabb ágyújával meg alig talált el. Már csak egy lövés kellett volna és elintézem, de neki volt több szerencséje.
Aktív témák
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest