Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
Nem tudom, mi történt az iménti pár órában, de hihetetlen nyerő szériám volt
Gondoltam játszok a tankokkal addig, amíg az elsőt el nem veszítem, reggel is bevált (IS3: 4 győzelem után 1 vereség, meg még valamelyiknél, asszem T29 volt 3 győzelem 1 vereség, a többi 2:1, 1:1).
Reggel a nehezebb tankjaim letudtam, maradtak a kisebbek.M8A1: 3 győzelem egy vereség (pedig ált. alsó harmadban-negyedben voltam, de még így is voltak spotolásaim és killjeim -- artyk, scoutok, t4-5 med és heavyk)
Utána következett a KV-1 (57-essel): 12 győzelem, 1 vereség
pedig dobott high-tier meccsekbe is rendesen, Panther2-t is szedtem ki (szép lassacskán, mással volt elfoglalva, én pedig közelről és oldalról tudtam gyepálni, a kis 57-es meglepően jól vitte lefelé a hp-ját).
Az utolsót is Lakeville-en úgy vesztettük el, hogy kiszedtem egy vk3601-est szinte fullról és lesebeztem egy t25-öst (rengeteget pattantak rólam), de közben kedves top tier Tigerünk a bázisunkat kempelte, a csapat nagyrésze pedig berusholta death valleyt...Egész jó csapatokat fogtam ki, ugyan itt is mindenki a saját feje után alapvetően, meg berohan a lővonalamba kill-stealelni (majdnem lett ebből párszor team damage), campel mögöttem, egy lövés nélkül; de valahogy mégis összejöttek a csaták.
Úgyhogy mára ki is szállok, nehogy elrondítsam az arányom, "a csúcson kell abbahagyni"
Aktív témák
- Dell Latitude E5440, i5 4310U, 4GB RAM , 60 GB SSD
- Elado egy PCChips/Hsin Tech M726MRT
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest