Hirdetés

Aktív témák

• .mf

veterán

Nem tudom, mi történt az iménti pár órában, de hihetetlen nyerő szériám volt :)

Gondoltam játszok a tankokkal addig, amíg az elsőt el nem veszítem, reggel is bevált (IS3: 4 győzelem után 1 vereség, meg még valamelyiknél, asszem T29 volt 3 győzelem 1 vereség, a többi 2:1, 1:1).
    Reggel a nehezebb tankjaim letudtam, maradtak a kisebbek.

M8A1: 3 győzelem egy vereség (pedig ált. alsó harmadban-negyedben voltam, de még így is voltak spotolásaim és killjeim -- artyk, scoutok, t4-5 med és heavyk)

Utána következett a KV-1 (57-essel): 12 győzelem, 1 vereség :)) pedig dobott high-tier meccsekbe is rendesen, Panther2-t is szedtem ki (szép lassacskán, mással volt elfoglalva, én pedig közelről és oldalról tudtam gyepálni, a kis 57-es meglepően jól vitte lefelé a hp-ját).
    Az utolsót is Lakeville-en úgy vesztettük el, hogy kiszedtem egy vk3601-est szinte fullról és lesebeztem egy t25-öst (rengeteget pattantak rólam), de közben kedves top tier Tigerünk a bázisunkat kempelte, a csapat nagyrésze pedig berusholta death valleyt...

Egész jó csapatokat fogtam ki, ugyan itt is mindenki a saját feje után alapvetően, meg berohan a lővonalamba kill-stealelni (majdnem lett ebből párszor team damage), campel mögöttem, egy lövés nélkül; de valahogy mégis összejöttek a csaták.
    Úgyhogy mára ki is szállok, nehogy elrondítsam az arányom, "a csúcson kell abbahagyni" :))

Aktív témák