Hirdetés
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
[HUN]Dani #10680 üzenetére
3001P: alapon lassú, de a legnagyobb motorral már egészen jól mozog. Páncélzata nem valami ütős, ágyúja jó.
3601H: igen jó tank, már-már heavy, sokan pattannak róla még magasabb osztályú géppel is. Lassabban mozog, de szerintem bőven elfogadható. Ágyúja ugyanolyan jó.
Tiger: én szerettem, viszonylag mozgékony, ágyúja remek, pontos, inkább messziről célszerű lövöldözni vele, mert a páncélzata nem a legjobb saját osztályában.
TigerP: erős frontpáncél, sokan pattannak róla, ágyúja jó. Én nem különösebben voltam oda érte, olyan "se hús-se hal" tank volt számomra.
VK4502A: ez a kakukktojás, nem bírok ráérezni, vagy nagyon megy vele vagy nagyon nem. Saját osztályában mozgékony,, de páncélja nincs, eléggé sérülékeny a gép. Én nem szeretem, ennek ellenére az XP-rekordom ezzel van. Kár, hogy a KT legjobb ágyúja erre nem megy rá, ámbár ami van neki, az se vészesen rossz.
KT: Nagyon jó tank, kedvelem. Nem valami fürge, de páncélja ravasz, pattogós. Ágyúja szerintem igen jó, pontos, jó pen-nel.
A TIgerP-t és a VK3601H-t leszámítva ezek tipikus második vonalbeli tankok, gyér/közepes páncélzattal, de pontos ágyúval, ezért inkább sniperkedni jó velük. 3601-gyel és a P-vel azért lehet menni előre is. Akár a KT-val is, de függ attól, milyen összetételűek a csapatok és milyen szintű a csata.
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gamepad
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SONY LCD és LED TV-k
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap i3 proci és 8gb ram
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest