Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 4G
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
3001P: alapon lassú, de a legnagyobb motorral már egészen jól mozog. Páncélzata nem valami ütős, ágyúja jó.
3601H: igen jó tank, már-már heavy, sokan pattannak róla még magasabb osztályú géppel is. Lassabban mozog, de szerintem bőven elfogadható. Ágyúja ugyanolyan jó.
Tiger: én szerettem, viszonylag mozgékony, ágyúja remek, pontos, inkább messziről célszerű lövöldözni vele, mert a páncélzata nem a legjobb saját osztályában.
TigerP: erős frontpáncél, sokan pattannak róla, ágyúja jó. Én nem különösebben voltam oda érte, olyan "se hús-se hal" tank volt számomra.
VK4502A: ez a kakukktojás, nem bírok ráérezni, vagy nagyon megy vele vagy nagyon nem. Saját osztályában mozgékony,, de páncélja nincs, eléggé sérülékeny a gép. Én nem szeretem, ennek ellenére az XP-rekordom ezzel van. Kár, hogy a KT legjobb ágyúja erre nem megy rá, ámbár ami van neki, az se vészesen rossz.
KT: Nagyon jó tank, kedvelem. Nem valami fürge, de páncélja ravasz, pattogós. Ágyúja szerintem igen jó, pontos, jó pen-nel.
A TIgerP-t és a VK3601H-t leszámítva ezek tipikus második vonalbeli tankok, gyér/közepes páncélzattal, de pontos ágyúval, ezért inkább sniperkedni jó velük. 3601-gyel és a P-vel azért lehet menni előre is. Akár a KT-val is, de függ attól, milyen összetételűek a csapatok és milyen szintű a csata.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- A teljes iparágat leiskolázza a Marvell új SRAM dizájnja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest