Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz AlexWolf #14174 üzenetére
Én tegnap egy KV-ról (asszem 13-as volt) cirka 1750 hp-t csócsáltam le a topra fejlesztett AT-7-tel kb. 150 m-ről.
Szerencsétlen lőtt rám, de sebezni alig tudott. Kb. 500 HP-t tudott lecsípni rólam, pedig még fedezékbe sem vonultam. Bebújt egy szikla mögé, onnan lőtt, de hála az AT pontos lövegének a kidudorodó parancsnoki posztot pont be tudtam lőni. Röhögött a májam a végén[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Angel1981
veterán
válasz AlexWolf #14174 üzenetére
Megnyugtatlak!
Az AT 8 top kiszerelésben eszméletlenül jó vas, nekem "örök keeper"!
(Hacsak nem nerfelik, kopp, kopp, kopp!)Mogyesz75: nagyjából egyetértek.
Az AT 7 is csak topban villantja meg a tudását, jó vas, de tierhez mérten valóban még jobb az AT 8.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Netfone
- Farming Simulator 25
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest