- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Proxin kívül volt, és sok volt köztetek a bokor. Ők pedig valószínűleg a bokrok közötti hézagokon keresztül oldalról észrevették.Más ötletem nincs.
De nézd a jó oldalát, ő sem vett észre téged! Ha előtte ellövöd magad az S1-re, akkor valószínűleg felspotol, és ahogyan ő, te is kb. olyan gyorsan mentél volna a garázsba. Ilyenkor kell a hidegvér, hogy ott a nyílt célpont (S1), és nem lősz rá. -
e-newsee
addikt
Grat! Szerintem a Foch spotolt. Megnéztem a replayt, mert kíváncsi voltam, nem proxyban volt-e, de éppen nem. Viszont ilyen távolságból esélyed nem volt láthatatlannak maradni. Szerintem a szomszédos sorban a kis bokor fölött kilátszottál.
Kb ez lehet az a pillanat, amikor spotolt, mert ezután pár mp-re villan a lámpád.
Ja, és rohadt nagy mákod volt, hogy a 704 csak kritikalt lőtt... -
e-newsee
addikt
De tudtommal a CVC kódot akkor sem menti el. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
Viszont ezt elkerülendő nagyon jó megoldás az internetes biztonsági kód a bankkártyához. Kapsz egy SMS-t egy kóddal, ha a poronty venni akar valamit, azt rá lehet swattingolni a szobaajtót, hogy WTF kölök?
Vagy B változat a webkártya. Nálam pl csak az van használva a neten mindenhol. És soha nincsen rajta 1-2k Ft-nál több, de leginkább annyi sem. Ha el is van mentve egy oldalon, semmit nem tudnak vele vásárolni pénz híján. Ha én akarok venni valamit, akkor előtte telón a bankos appban rakok rá pénzt (kártyák közötti pénzmozgás, szóval 7*24h azonnali), és utána fizetek. Az a 2 perc mindig belefér, annyira soha nem sietek egy netes vásárlással sem. -
Dobi 562
addikt
Sok a beta-him a jatekban. 3-szoros tulero meg nem eleg, hogy kiszorosodjon a golyszlijuk es letamadjanak egy maganyos tankot. Nekem kell atpozicionalni a masik szarnyrol es megindulnom elore, hogy vegre ok is merjenek harcolni. Mindezt ugy, hogy ok full hp-n ucsorogtek a szikla mogott en meg mar elveszitettem a hp felet a fronton.
Mostanaban az ilyenekre tolom ra a reportot (inaction/bot) nem is arty-kra.
-
kchryss
veterán
Azt nem tartom valószínűnek, hogy úgy raknak be 1500-ért vásárolható cuccot, hogy a berakás pillanatától már nem lehet annyit gyűjteni. Nem lenne logikus. Vagyis ha nem kacsa a hír, hogy lesz ilyen vásárlási lehetőség akkor valószínűleg lesznek még küldetések amivel ennyi coin-t lehet szerezni.
-
kchryss
veterán
Ja én is ezen bosszankodtam, simán adhattak volna igazi skilles parancsnokot.
Én most elcsesztem mert a pudelre voltak képezve a legények. Jó lett volna elnyomnom ott az összes legénységi könyvet, hogy 5 fő kapjon az xp-ből. De elfelejtettem és már átképeztem az új ágra. Szemétség hogy nem lehet a könyvet használni prém tankban ha nem a prém tankra van képezve a legénység, hiába működnek benne 100%-osan. -
notika77
senior tag
Megnéztem nekem is van 4 db, de engem a skin (főleg egy olyan ami csak a garázsban látható) nem igazán vonz. Csak arra próbáltam utalni, hogy ha már egy ágat ki "kell" húzni, akkor adhattak volna egy 0. skilles parancsnokot. Miután az ágat kihúzta az ember már annak sem lenne értéke, de mégis mintha valami lenne.
A 60TP-ben egy versenyzős parancsnokom van és 3 csajszi, így ha akarnám sem tudom egyikre sem lehet feltenni ennek a "nagyfülű" szemüveges artistának a fejét
szerk.: Körülbelül annyi lenne az értéke, mint a BattlePass-ból kiváltott cseh parancsnoknak, miután már évek óta megvan a tízes. Mind a két skin randa, de a cseh randább volt, ezért azt választottam. Persze kiderült, hogy megkaptam mindkettőt (megvettem a tavalyi aranyból az Improved Battle Passt), de parancsnokból kicsivel használhatóbb lett volna az amerikai.
-
3
senior tag
A listát úgy törölheted véglegesen, hogy megnyitod az összehasonlítót, a jobb alsó összehasonlítós gombra kattintasz, a feljövő menüből a lista törlését választod, visszakattintasz az üres összehasonlító ablakba, hogy eltűnjön a menü, és a close/bezárás gombbal bezárod az összehasonlító ablakot. Nekem mindig beválik.
-
egyedülülő
őstag
Az M60 azért elég jó. Böhöm és gyors, szóval jól rammol és hamar beér jó helyekre. Nagyon jó ágyúsüllyedése van. Páncél nincs sok, de az ágyú egy álom. Nagyon pontos, szereti a kapáslövéseket. Az alap 420 méter látótáv meg szintén előny. Sok tankot tudsz vele outspottolni. Ja meg hesh a prémium lőszer igen jó átütéssel.
-
-
KISDUCK
addikt
Köszi!
Az Strv már meg van, de a Centurion AX az még érdekel is, mert van pár angol tervrajzom, a szabad papíroknak már híján vagyok kb. 200 van már csak, de ahhoz kéne még farmolnom váltható xp-t és feláldoznom a pénztárcám, hogy kiszedjem, de annyi előnye van hogy 8as prémbe már van legénységem hozzá. A digital tankfest megint nagyon jól hangzik, akkor a type 61-et meg kell tolnom és ha a WG is úgy akarja behúzom at STB-1-et.
-
kchryss
veterán
Tavaly kibővítették a 112-vel toborzó oldalon és a Su-122-44-gyel toborzott oldalon.
Referral Program 2.0: A New Season Is Almost Here! -
oke
senior tag
Hát nekem is összegyűlt egy kevés, de ennyit nem fogok beváltani
[free xp]
Mondjuk a folyamatos átalakítások miatt volt hogy jól jött, hogy volt valamelyik tankon, Pl.: T10 átvariálása.
Most a WZ-n meg azért van annyi, mert a 113-at is ki akartam húzni, erre most átalakítják az ágat, illetve nem is látom a 113-at. -
kchryss
veterán
Az az event amit linkeltél. 1 hétig tart. Ma délelőtt 9kor kezdődött. Minden nap másik küldetés van. Event előtt ki lehetett választani, hogy könnyű, közepes vagy nehéz szinten tolod. A nehezebb szinten nyilván nehezebb a küldetés, de nagyobb a jutalom.
Annyira nem hatalmas a jutalom, de ruszki szerveren olyan ritkán van küldetés hogy most muszáj kihasználnom.
Twitch prime miatt kaptam 20db x5-ös szorzót, TotT a progetto ág és ott jobb jutalmak vannak a TotT küldetésekhez. A maradj otthon kóddal 2 hét prémium fiókom lett és most van ugye frontline is.
Szóval a tervem az hogy 1 hét alatt kihúzom a teljes progetto ágat 10-esig és frontline-ban kifarmolom rá a kreditet. Aztán pedig 3 markolom a prém skoda T27-et amíg tart a bér és esetleg a prime-os king tiger-t is.
A sok szorzó miatt az 5-ös olasszal 9 csatával végeztem, a 6-ossal 15 csatával, a 7-essel pedig 13 csatával mivel volt hozzá sok tervrajzom. A 8-ast ma fullozom frontline-ban ha minden jól megy. -
Greentea
senior tag
Távcső tuti kell rá? btw én nem nagyon szoktam használni amúgy sem, nálam jobban bevált a venti, stabi, töltségyorsító kombó. Meg T55A-val ahogy az emlékeimben él nem nagyon fogsz sniperkedni
Bár lehet tényleg nem nekem kéne tanácsot adni 'szovjet' tankoknál , bevallom a 260-on kivul nincs is más szovjet a garázsomban, egyszerűen nem tudok velük játszani -
peterson79
őstag
Igen, erről beszéltem. Ha bemész a Kampány menübe és valamelyik küldetést kiválasztod, akkor mutatja mit kell csinálni elsődleges és mit a másodlagos feladathoz. Pont amit a képen látsz.
Neked is ajánlom Salty Jedi oldalát, sok segítséget ad, küldetésenként leírja milyen tank és taktika a legjobb vagy legalábbis ideális. Nekem nagyon hasznos volt. -
Warton
őstag
A T55a-hoz szerintem nem kell parancs. Legalábbis én anélkül csináltam meg. Ezt csak azért mondom, mert ha egyszer felhasználtál egy parancsot, akkor azt nagyon nehéz lesz visszaszedni, mert akkor a küldetés másodlagosát is meg kell csinálni, ami bonyolítja a dolgot. Mindenképpen érdemes tartalékolni a parancsokat az Obj260-ra, még akkor is, ha mondjuk már karnyújtásnyira van a T55a. Főleg igaz ez a 15-ösökre, ahol egyből 4 parancs kell.
-
peterson79
őstag
Az elsődleges feladat teljesítésével megkapod az alkatrészt, egy toborozható női legénységi tagot és még valamit random, másodlagossal pedig kapsz egy parancsot és megint valamit random, általában lóvét.
Ezt egyébként viccen kívül írja a játék, néha olvasd el mi van belül...
-
zodo
nagyúr
Estére már befáradtam míg reggel ratard csapatokat kaptam, időközben átnyargaltam T8
M40/M43-ra. Összesen: 51 csata kellett a Stug IV artys küldikhez úgy hogy ezelőtt egyetlen csatám sem volt ebben az osztályban, szerintem kiérdemlem a "arty monkey" címet.Most már csak az a kérdés hogy a tankhoz elegendő elsődlegessel teljesíteni a TD, HT 15-ös küldetéseket vagy sem.
-
zodo
nagyúr
Alpine Tiger után rámentem életem első arty etapjára.
Kihúztam töredékekből és free xp-ből az Amcsi t7 M12-t, dobtam bele egy szedett vedlett legénységet plusz némi képzés.
29 csata alatt eljutottam a Stug IV 14-es küldetéséig.Ha ezt tudom előbb nekiállók
mert ehhez aztán tényleg nem sok minden kell csak tud hova állj és legyen egy kitartó csapatód és néha egy kis szerencse.
37 csata lett mára, 15-ös még nem jött össze mert sok a feltétel, -
peterson79
őstag
Én töltésgyorsító és célzás gyorsító amit ráteszek, utóbbitól gyorsabban szükül a célkör. Ezen felül álca háló, mert mást nem is tudsz ami értelmes. A táras francia artykra nem lehet töltőt tenni amúgy.
Legénységi képzésnél álca, meg persze parancsnoknak lámpa, bár ha már észrevettek akkor általában neked lőttek
A többi ízlés dolga, nem tudom, hogy bármi másnak jelentősége lenne ezeknél a járműveknél. -
Thrawn
félisten
Felszerelésnek töltésgyorsító, fejlesztett célzórendszer, álcaháló v periszkóp
Legénységnek:
Parancsnok: bajtársak, 6. érzék, álcázás, felderítő
Lövegkezelő: bajtársak, pillanatkép, álcázás, mesterlövész
Vezető: bajtársak, kuplungégető, álcázás, irányított ütközés
Rádiós: bajtársak, álcázás, helyzetfelismerés
Töltő: bajtársak, álcázás, biztonságos elhelyezés -
peterson79
őstag
Saját tapasztalatom:
Amerikai ág elég jó, M44-et nemrég vettem vissza, hogy a Top XP küldit megcsináljam, tegnap sikerült. Egyébként elég jó, most 18 mp alatt tölt, szóval brutál módon lehet szivatni az ellent. Bocs mindenkitől...
Megvan a T92 is, de vele még nem barátkoztam össze eléggé, de sok küldihez ajánlják ahol nagy sebzést kell csinálni. Nos, Én más okból a francia ágon indultam el és ott is a 10-esig meneteltem. Eddig nem tetszik, de úgy néz ki alakul a dolog és ezzel is meg lehet csinálni sok mindent. A Lorraine nem tetszett, nagyon lassan szűkül és nagyon pontatlan, úgyhogy szerintem a 9-es a legjobb ezen az ágon.
Korábban német és orosz ágat is csináltam, de nem jó emlékek fűznek hozzá. A Stug IV és T28-hoz ezek is jók voltak.
Magyarán az amcsi és francia ág ami multifunkciós.. szerintem -
Ha négyet megcsinálsz kitüntetéssel, nem kell kiváltanod az ötödiket, így az artys küldikre nem kell parancs sem. Én ott rontottam el, hogy a T55A artys küldit kiváltottam paranccsal előre, aztán mivel az összes többit végigcsináltam kitüntetéssel, teljesen feleslegesen ment el az az 5(?) parancs.
-
kchryss
veterán
A parancsot azért kapod ha kitüntetéssel csinálod meg a 15-ös küldetést. 1 ilyen küldetés = 1 parancs.
Első kampánysorozatban 5x4 azaz 20db 15-ös küldetés van, vagyis 20 parancs szerezhető összesen. Viszont mivel nem artyzol így az arty 15-ösökért nem kapsz parancsot, mert ha kiváltod az csak elsődlegesre csinálja meg. Vagyis artyzás nélkül 4x4, tehát 16 parancsot tudsz szerezni.
Egy arty 15-ös küldetés 4 paranccsal váltható ki, 4 arty 15-ös van, azaz 16 parancs kell hozzá, hogy teljesen kiváltsd az arty küldetéseket.Tehát igen, eredetileg úgy jött ki a matek, hogy ha nem artyzol akkor az összes többi 15-ös küldetést kitüntetéssel kell megszerezned és nem marad semmi parancsod egyéb küldetések átugrására, mert mind elmegy az arty kiváltására. Ez azóta annyiban módosult, hogy egyszer kaptunk 1 bónusz parancsot már nem tudom miért és most lehetett venni még 3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged