- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
A fontos skillek már rajta vannak. Mesterlövész és Ezermester lenne még hasznos rá. Ezen kívül mehet rá bármi nagy különbség nem lesz.
(#120730) @h1mpi:
0. sor: bia
1. sor: 6.érzék / Pillanatkép / Irányított ütközés / Helyzetfelismerés / Biztonságos elhelyezés
2. sor: Javítás
3. sor: Felderítő / Mesterlövész / Sima utazás / Camo / Camo
4. sor: Camo / Camo / Camo / Tök mindegy / Tök mindegyRandomra sokkal előbb raknám rá a Camo-t, de sh-on le szoktuk rohanni vele az ellent és állandóan spoton vagyunk.
Irányított ütközés hasznos, mert rengeteg type64-gyel és t37-tel találkozik amelyek nagyon jól rammolhatóak. Hallottam olyanról is aki repeszpáncélt is rakott rá és ment neki mindenkinek mint az állat.
Biztonságos elhelyezéstől sokat nem kell elvárni, ha felrakod is mindegyik 2. lövés ammo rack. -
jano_77
nagyúr
Tegnap frankón le lettem NOOB-ozva (sajnos kicsit már én is annak éreztem magam
) mert a stock Skoda T50-el 3 lövésből egyszer sem tudtam belőni szemből a tetves IS3! Pedig nem auto célzással tüzeltem, hanem igyekeztem célozni, de az RNG nem hagyta, hogy megsebezzem.
(#120711) h1mpi: meg lehet azt csinálni BOOST és prémium nélkül is, csak legyen időd minden nap tolni! Jaaaa, hogy nincs - mint nekem - akkor C'est la vie.
(pedig a milla kredit jól jönne most kivételesen)
-
jagada
addikt
Ehhez is csak a megfelelő tankállomány kell, mint a személyes küldikhez és akkor megy mint a karikacsapás. Miszterciff teszt játéka engem tökéletesen meggyőzött, hogy nem kell nekem az a xar. Aszongya jól lehet vele farmolni, csak azt nem veszi figyelembe, hogy prém nélkül még arra sem jó. Szerintem egy vacak KV-1 is többet hoz a konyhára, pedig az csak T5 és nem is prém.
-
lacibacsi
addikt
Kedves Zodo! Nem vettem magamra a beszólást. Ha a T. kollégának ez az agyhalott szint, akkor ezen már túl vagyok. De attól bántja a fülem az ilyen beszéd. És igen, tudom, hogy sokkal jobb játékosokkal beszélgetünk itt a fórumon, de azt is tudom, hogy attól, hogy valakinek lila a véennyóca még megmaradhat egyszerű, közvetlen embernek. És hála az égnek ezekből van több. Lehet, hogy a korral jár, de egyre nehezebben tolerálom, amikor valaki folyamatosan nyomja az ilyen árja fajelméletre hajazó szöveget.
(#120385) jagada : Nem tudom, hogy van-e valaki pont ilyen mutatókkal, de mi van akkor ha van? Mit kell csinálni az ilyen agyhalottal? Lelőni? Örök bann-t adni neki a játékban? Vagy mi lenne a számodra ideális eljárás? Egyáltalán mikor nem agyhalott valaki? 17,6k csatára 1670WN8 már nem agyhalott szint gondolom...
(#120387) jagada: Na. Közben be is bizonyítottad azt, amiről írtam. Ki vagy te, hogy eldöntsd ki játszhat és ki nem? Félre ne értsd! Nekem is tele van a hócipőm a fogalmatlan vérpistikkel, amikor miattuk megy el egy csata, sőt, néha el is küldöm őket melegebb éghajlatra, de ettől még nincs jogom ítélkezni felettük. Ha ennyire zavarnak a rosszabb játékosok, akkor játssz tisztán klán csatákat és ott harcolhatsz a magad fajtákkal, nem kell keveredni a pórnéppel.
-
nyunyu
félisten
30k xp sem jön össze hip-hop hogy egyáltalán nekiálljak de pl a múlt hetire el sem indultam mert tudom hogy kevés vagyok ennyit teljesíteni.
Másfél óra alatt mentem 27 kört, kivételesen le sikerült szorzózni 20 tankot ennyiből, így +100% XP boosttal könnyedén meglett a 30kXP.
Múlt héten asszem 2.5 óra kellett ugyanehhez.50 kill is necces pl hiába lövők egy jobb köröm 4k közelit ha csak 1 kill fér bele.
Nem olyan nehéz azért 1 kill/kör átlagot elérni, úgy meg azért megvan 50 körből. (~10 óra, de inkább kevesebb.) *
Csak olyan tankkal kell menni, amivel fekszik a játék.
Mittudomén, hiába voltam régen nagy TDs, ha egyszer sem a Conwayjel, sem a WT4-gyel nem sikerül 1500-as sebzés átlagot hozni, mivel annyira rá vannak utalva a többi csapattagra, hogy ihaj.
Nagyon nem triviális velük az, hogy honnan hova lehet lőni, és ha nincs spot, akkor nem tudsz mit csinálni. Ráadásul ha felspotolnak, akkor gyakorlatilag annyi is volt, mivel már attól sebződnek, ha valaki rádnéz.
Így a napi szorzózásukat sem szeretem, örülök neki, ha háromból megvan. (Általában nincs.)
Bezzeg Ferdivel vagy T28 Prottal bármikor szívesen elmegyek egy körre.
*: Ma 7 óra alatt mentem 57 kört, 53 kill lett a vége, pedig nem kifejezetten a fragokra gyúrtam.
-
DaveHutt
őstag
Mindkettőt vedd meg majd, preferencia kérdése, hogy ki melyiket szereti, nekem a T62a jön be.
140 előnyei: magasabb végsebesség, -6 fok ágyúsüllyedés, erősebb frontpáncél (asszem 180mm effektív), kisebb tank.
140 hátrányai: torony teteje papír + 2 kupola, mozogni kell vele (megoldható ilyen ágyúval), ammorack, benzintartály elöl és oldalt, szokták vinni, ha nem rejted.T62a előnyei: jobb agilitás (jobban fordul), irgalmatlan erős torony, tetejét sem viszik át, egy kupola van rajta, kicsivel jobb ágyústatok, jóval jobb modulelhelyezés.
hátrányai: alacsonyabb végsebesség, nagyobb tank, alacsonyabb effektív front páncél (160mm).Edit: ezt a spotolós küldit tegnap vettem észre, 35k-nál tartok. Ráfeküdtem a lightokra, hogy legalább véennyolc menjen, ha már a winrate zuhan.
-
jano_77
nagyúr
Köszi a válaszokat zodo!
(#119969) nyunyu: ezért szép ez a játék, mert ennyi féle ember és taktika, elképzelés van benne.
Nem akarok én senkit meggyőzni, hogy az én kiosztásommal tolja, menjen mindenki olyan cuccokkal, amivel úgy gondolja, hogy hatásos tud lenni.
Amúgy szerintem Prohoovka 1-es vonalán szerintem annak ellenére, hogy már sokan ismerik, a spot bokrokból lehet passzívan is spottolni. Persze ehhez kell az, hogy az enemynél épp ne legyen olyan light, aki a szemközti bokorba akar csücsülni vagy vmi suicid, aki végig rongyol, mert akkor tuti felSPÚTOL!(#119972) kchryss: ennyire jó ez a kis 12t?! Érdemes lehet akkor az ELC-ből átrakni a legénységet és inkább azzal próbálkozni? A tank már meg van, mert most az akció alatt megvettem occóért, de gondoltam még a legénységet az ELC-ben húzom egy kicsit. Hagyjam a fenébe és toljam át őket inkább az AMX 12t-ba!?
Azt látom, hogy majd kell egy plusz lövész, de akkor lehet, hogy a BC-be "előképzett" legénységből a lövészt majd átképzem a 12t-ba és akkor lesz egy viszonylag elfogadható legénységem majd benne.
(#119979) Frogged: kérdés, hogy melyik tank küldijeit szeretnéd csinálni, de gyanítom, hogy a Stug IV, így én az amcsi T67 vonalat javaslom TD-ből, szerintem azzal nagyon élvezetes a játék, farmolni is lehet és még statot javítani is, de ami lényeges számodra, hogy a T67-el már csinálhatod a küldit.
(#119980) Jolet: nekem annyi bajom van vele, hogy full kretén csapatokat kapok folyton, akiknek hiába a SPÚT, nem lőnek semmit, mert legtöbbször az induló kört sem hagyják el! Tegnap több ilyen csatám is volt. Illetve nálunk Vörös és Szürke 50 árnyalata, míg az ellenfélnél sötét zöld, kék és lila egyedek találhatóak! (tegnap pl egyik csatában volt az enemynél 3 olyan player, akiknek 30K felett volt a csataszámuk, egyik 68K és még így is 3K feletti majdnem 4 volt a WN8-uk!
No itt aztán spútolhatsz, nincs olyan, aki lőne rájuk egyet is. Ezekben a csatákban csak a kempülés vezetne célra, de az is csak addig, míg mindenki elhullik és eljönnek érted is. (MESTER-től idéztem, bocsi érte
)
(#119985) jagada: sajnos ez a jelenlegi 100 éves mission miatt várható volt. Nekem is ilyenek voltak a csatáim. 5-5 talán 1x volt, de abban volt 3-3 arty is, legtöbbször - 90% - 4-4 light van, akik TD módban tolják legtöbbször. Csak akkor miért nem TD-t hoznak be?
(#119990) h1mpi: melyik is ez a prém "Ru"?
(#119994) Gubu0101: az derék, gratulálok!
(#119999) skopy:
szerintem vhol maradt bent vmi a mdokból. Engem is ez fogadott a frissítést követően, de mikor a modokat leszedtem ---> a res mappából a szokásos 5 mappát (audio, audiow...., gui, srcipt, text) átmásoltam a res_mods/0.9.15.1.1 mappába ----> erre újra rámásoltam az aslain modpack frissítés előtti csomagját MŰKÖDÖTT!!! Próbáld ki Te is így. Látom közben megoldódott. -
rlazol
veterán
hogy Te milyen naív vagy...
vagy mégcsak új a WG világában?
amit a válaszokból idézték az úgy hívják: bullshit. Az "újragondolás alatt" WG nyelvan azt jelenti: beraktuk egy fiókba, nem éri meg foglalkozni vele. Az 'év végére" kifejezéshez nem véletlenül nem írják oda, h melyik év. És sorolhatnám. Hiszem, ha látom. Jön, amikor jön, addig meg azzal játszunk, ami van.
Svéd tankok... még csak most kaptuk meg a cseheket... -
wwenigma
Jómunkásember
D3Dgear, 1920*1080@60fps rogzites, AMD HW codec best/auto beallitason. Ezt töltöm fel direktbe mindig, YT ront a minosegen igy is eleget. Intel/nV HW tomoritest is tamogat.
jagada: nem irtam, nem fecsérlem az energiam rad, felesleges. Amugy most magadnak mondasz ellen, hiszen neked allitasod szerint több skilled van (mert a Tigerhez az kell es te abba retek jo vagy) megis alacsonyak az arty statjaid amihez meg ugye nem kell.... mind1, szerencsere minden egyes megnyilvanulasod az ellenkezojere sikerul.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
kchryss
veterán
Már rég meg kellett volna venned a ltwt-et. Pár csatából megcsinálod az lt-15-öt aztán a t28htc küldetésekből simán összejön pár millió kredit elég gyorsan és abból megvehetnéd a többit.
Ltwt-re free xp sem kell az egyik legkönnyebb stock grind. Alap ágyú majdnem ugyanolyan mint a fejlesztett, a motor felmegy lánc nélkül és ha megvetted a t54-re akkor fel is pattinthatod. -
galervin93
addikt
A light küldetések sokkal kevésbé tank-függőek, mint a többi. Persze sebzéssel is lehet hozni a dolgokat, de nem elsősorban erről szól. Inkább a taktikáról, szpotter pozíciókról, bokorugrásról, tudni mikor érdemes kinézni villogtatni az ellent... Sok türelem, nagy pálya- és gépismeret (saját és ellen egyaránt) szükséges ahhoz, hogy lighttal jó köröket tolj.
-
rlazol
veterán
ne haragudj, de szvsz pazarlás volt.
sokkal jobban jársz, ha felraksz kreditből egy bolti láncot, mert a nagyobb toronnyal/löveggel/motorral jobban muzsikál a gép, így több XPt tudsz szerezni, ergo gyorsabban sokkal kisebb szenvedéssel ki tudod húzni a sima láncot mint fordítva. -
galervin93
addikt
Dobj be minden lehetséges bónuszt.
Én hülye voltam, éjszaka volt 3 szabad órám de nem indítottam boostot. Pedig leszorzóztam minden fontos gépet, ebből hármat tízezer körüli-feletti xp-vel, ez egy kis plusszal megdobva még keményebb lehetett volna... Mindhárom ász volt, Bulldog, ELC meg volt még valami, de nem emlékszem már micsoda.
Szóval lényeg a lényeg, az ötszörös brutál jól hozza az xp-t, ha kijön a lépés, boosttap megfejelve meg mégjobb.
Viszont nekem most már jó lenne nekifeküdni farmolni, a kilences WT-t begurítanám a garázsba. Nem is kellene sok kredit, kb. egy milla, de nincs hozzá kedvem, a "céltalan szorzózgatás" jobban esik. :-D -
-
kchryss
veterán
Ha csak az az 1 küldetés kell a T28HTC-hez akkor feküdj rá az lt-15-re. Átveszed a jutalom tankot aztán a t55a küldetéseknél több 100e kreditet kapsz küldetésenként. Az első küldetések könnyűek és ontják a kreditet, pár óra játékkal pár millió összejöhetne így.
Grat az első 10-es tankodhoz!(#119482) @h1mpi:
Még nincs benne wn8 elvárt értékekben ez a tank. Pár hét múlva kerül be akkor lehet nem fogja ilyen jól húzni a statot. Bár ha sok siemka vásárol be belőle akkor fogja. -
kchryss
veterán
Izgultam hogy lesz-e akció. Égő lett volna ha potyára izgatom fel a fórumlakókat amikor pár hete megjósoltam hogy lesz. De szerencsére bejött.
Már csak 3-4m kredit kéne még hogy bevásárolhassak. Megcsinálok egy személyes küldetést prém napért aztán prém tankokkal szorzózok és farmolok így a hétvégi küldetés prém nap is meglesz és gyűlik a kredit is.
Ilyenkor mintha bónuszkódok is szoktak lenni, remélem most is lesz mondjuk további prém napokért. -
lacibacsi
addikt
Szép szaporulat! Gratulálok! Azért az nem semmi, hogy még mindig van 5+ millió kredited... Nem akarsz átutalni belőle nekem vagy 3 millát?
A T-54 ltwt-re várni, vagy attól remélni a megváltást LT-15 ügyben nem érdemes. Az LTTB (vagy ha még meg van az MT-25) is kiválóan alkalmas erre a feladatra. Már csak azért is mert ez a küldetés abszolút szerencse függő. Én Chaffee-vel kétszer is teljesítettem az elvárást, csak akkor még nem ez a küldi volt aktív. (Később a Bulldog-gal lett meg végül).
Csak úgy kell csinálni, mint a kiskutya: próbálkozni. Ne add fel a harmadik Himmelsdorf pálya után, hanem nyomjad folyamatosan egymás után a light csatákat. Lehet, hogy menned kell egymás után 30-40 olyan csatát, ahol szidod a Wg összes felmenőjét, de 41.-re be fog jönni a "Malinovka+jó csapat+retard ellenfél+kegyes rng" kombó és akkor megdicsőülsz...
-
nyunyu
félisten
Hangár óra már jóideje van az XVMben, hangar/clock alatt tudod paraméterezni:
"clock": {
// Show clock in hangar.
"enabled": true,
// Horizontal position.
"x": -10,
// Vertical position.
"y": 28,
// Width.
"width": 300,
// Height.
"height": 60,
// true - place at top of other windows, false - at bottom.
"topmost": true,
// Horizontal alignment of field at screen ("left", "center", "right").
"align": "right",
// Vertical alignment of field at screen ("top", "center", "bottom").
"valign": "top",
// Horizontal alignment of text in field ("left", "center", "right").
"textAlign": "right",
// vertical alignment of text in field ("top", "center", "bottom").
"textVAlign": "center",
// Transparency in percents [0..100].
"alpha": 100,
// Rotation in degrees [0..360].
"rotation": 0,
// If set, draw border with specified color ("0xXXXXXX").
"borderColor": null,
// If set, draw background with specified color ("0xXXXXXX").
"bgColor": null,
// If set, draw image at background.
// example: "bgImage": "xvm://configs/My/img/my.png",
"bgImage": null,
// Anti aliasing mode ("advanced" or "normal").
"antiAliasType": "advanced",
// Macros available (case sensitive):
//
// {{Y}} - full year (4 digits)
// {{MMM}} - full month name (January)
// {{MM}} - short month name (Jan)
// {{M}} - month number (1-12)
// {{D}} - day number (1-31)
// {{WW}} - full weekday name (Monday)
// {{W}} - short weekday name (Mon)
// {{h}} - hour
// {{m}} - minute
// {{s}} - second
// {{H}} - hour in 12-hour format
// {{AM|PM}} - AM/PM
// Macros formatting allowed, for example: {{AM?a.m.|p.m.}}
//
// Clock format.
"format": "<textformat tabstops='[80]' leading='-39'><font face='$FieldFont'><font size='15'>{{D%02d}} {{MM}} {{Y}}<tab><font size='36'>{{h%02d}}:{{m%02d}}</font>\n<textformat rightMargin='87'>{{WW}}</font></textformat></textformat>",
// Shadow.
"shadow": {
// false - no shadow.
"enabled": true,
"distance": 0, // (in pixels)
"angle": 0, // (0.0 .. 360.0)
"color": "0x000000", // "0xXXXXXX"
"alpha": 70, // (0 .. 100)
"blur": 4, // (0.0 .. 255.0)
"strength": 2 // (0.0 .. 255.0)
}
}
},Ha újkori konfigod van, akkor a clock.xc-be kerül, és nem kell a végére a vessző.
Itt láthatod, hogy néz ki.
-
BÁ Nutrition
addikt
gondolom kb annyi mint 400x beirni a csetbe h noob mindenki
raadasul pont egy olyan játékról beszélünk ahol meg az azonos tankok kozott is lenyeges kullonbseg van. ill a jatek se olyan h leülsz es játszol hanem kepezned kell sajat magad meg az atlagos jatekos szintjehez is
-
CirrMee
addikt
KV-85 mocskos jó gép (gundepet leszámítva), nálam az első volt, aminél elhatároztam: nem lesz eladva.
Meg az első olyan tankom volt, amire felkerült a második kiválóság jel. Bár érik most egy másik, lassan az OI exploderre felkerül a második analóg favágó berendezés (balta).
-
zodo
nagyúr
na csak nem sikerült teljes mértékben válaszolni.
Szinte mindig volt prém fiókom ez idő alatt és 725 átlag xp-el.
Ezért is féltem a T-32 vásárlástól mert a legénység sem túl acélos.T-29 eladása (jelenleg legénység nélkül áll) pedig örök dilemma marad mert jó tank így kissé fájó lenne a búcsú viszont legények nélkül megint kín szenvedés lenne az első ~100 csata.
-
nyunyu
félisten
T-32-be áttettem a T-29 legényeit akik szinte alig fejlődtek valamit 220 csata alatt.
Mittudomén, 450XPs átlaggal * szereztél 99000XPt legényenként, ebből 39143XP elment az átképzés miatt 90%-ra visszaesett alap 100%-ra visszahúzására, és csak a maradék fordítódott a sokadik skill húzására.
*: Prém acc nélkül kb. ennyi a reális.
-
nyunyu
félisten
\res\text mappát átmásolva a \res_mods\0.9.15.1.1\text alá, lehet hogy megszűnik egy-egy fordítási/megjelenítési hiba?
Én alapból törlöm a res_mods\0.9.x\text-et, ha látom, hogy valamelyik mod oda szemetelt.
Ekkor a játék a \res\text-et használja, aminek a nyelvét a WoTLauncherben tudod állítani.
Abban garantáltan nincs hiányzó string, meg a fordítási hibák is ritkábbak.Pl: csata/tab/küldetés kiírás jelenleg olyan mintha csak valami hivatkozás/programkód sor lenne.
Jellemzően a magyarított napi statok szoktak ilyen bugot okozni, mert a "fejlesztőjük" verzióváltáskor csak a res_mods utáni könyvtárnevet írja át az új verzióra, de a text mappát elfelejti frissíteni az aktuális verzióra.
-
nyunyu
félisten
M4A2E4 -t kivették a játékból?
Egyáltalán a prém T5 Sherman valaha megvehető volt?
Valamikor a 5 éve, béta idején osztogatták a tesztelőknek.
4 év alatt egyszer vagy kétszer futottam bele. (Még az Alien Queen * is gyakoribb)
[szerk:]Wikije annyit ír, hogy két éve az ázsiai szerveren volt havi küldetés jutalma, illetve most az orosz szervereken vehető pénzért.
*: T29 tornyos M6.
-
kchryss
veterán
Kredithez és xp-hez semmi köze. Olyan mint a venti az is a legénységre hat. Legénység lesz képzettebb ennek megfelelően minden legénységtől függő paraméter javul kicsit. Nő a látótáv, pontosabb az ágyú, hamarabb szűkül, jobban gyorsulsz, stb.
Ha "meghall" valaki akkor nem osonsz elég halkan. -
BÁ Nutrition
addikt
mindenesetre az a kepesseg megmaradt h a skilleket fejleszthetem, szal beraktam a parancsnokra a lámpát, a javitast meg a tobbire
ha esetleg megint tovabb raknam oket akkor gondolom ismet esik a %. ilyenkor a skill kepessegek is visszaesnek?
pl van 3 skill es alap 100on, akkor minden vissza 75re, vagy gondolom golddal viszik ilyenkor ne kelljen ujabb felmillio xp mire kifejlodnek -
kchryss
veterán
Végiggondoltad amit leírtál? Tank osztályra nem is lehet korlátozva valami ezt nem is tudom értelmezni. Csak csata osztályra (battle tier) lehet korlátozni, mivel az alapján rakja össze az mm a tankokat. Kiválaszt egy csata osztályt és abba bedobálja a tankokat amiknek a szintje megfelelő hozzá. Az e25 7-es tank ez a tank osztálya és 7-es vagy 8-as csata osztályba kerülhet, 9-esbe nem mivel tier limites.
Ez bizony el van írva az e25 wiki oldalán. -
kchryss
veterán
7 csatát mentél. Az statisztikailag semmi. Ilyen kevés csataszámnál teljesítménytől függetlenül természetes hogy előfordul szélsőséges winrate.
Előző 208 csatádban 52.40% wr-ed volt 1230 wn8 mellett. Ez teljesen összhangban van.
Az itt fórumozó jó játékosok is többnyire 55% alatt vannak. Csak a nagyon jók vannak felette. Még Diegho is csak 60% körüli wr-et tud elérni vagyis neki is van 10-ből 4 vesztes (nem nyert) csatája. -
kchryss
veterán
-
nyunyu
félisten
"useStandardMarkers": false,
Előző XVMekben még úgy nézett ki az OTMet be/kikapcsoló sor, mint a Te konfigodban, de most átnevezték+megfordították a működését.
Ezt a sort cseréld le az "enabled": false, -ra.
Látom a tank típus jelzőket még a sziklán át is de tankok felett sincs több infó pedig játékban úgy van beállítva ahogy megszoktam.
DamagePanel Gambiter elqrja az OTMet, cseréld le másikra.
Tegnap linkeltem a hasonlóan kinéző soloviykót.Valamint a spot jelző lámpákat és halált jelző fejeket szeretném kikapcsolni.
playersPanel/../extraFieldsRightból kiveszed a ${"enemySpottedMarker"}-t, meg az előző sor végi vesszőt. (ha van, ha nincs, akkor üres felsorolás "[ ]" marad csak.)
-
nyunyu
félisten
Dettó, csak én nagy javítót szoktam tenni 5-re, nagy EÜt a hatra.
Van valamennyi passzív bónuszuk a nagy ládáknak, csökkentik a modul/személy sérülés esélyét.
Mivel drága a pótlásuk, így csak fontos modulok javítására szoktam elhasználni. (motor/ammorack, esetleg ágyú)
Ha 100HPm van, vagy amúgy is underdog vagyok +2 BTben, akkor már azokra sem pazarlom. -
jr1994
addikt
Az egy dolog hogy nem tudtam hogy van ilyen kvíz, meg amúgy is van TOG-om (aki eladta annak gratulálok), de hogy a WG a saját játékában rossz választ ad meg helyesnek, az mindent visz. De hát ők biztos jobban tudják
(#118593) BÁ Nutrition: Ph3lan-t ne nézz mert ő nem ritkán hülyeségeket mond (vagy egy éve nem nézem), linkin videói haladóknak (és főleg statpaddereknek
) szólnak, Scheff-et tudom ajánlani, a többit nem ismerem, hacsak nem gb-nél QB-re gondoltál, kezdőknek ő sem rossz, engem már zavar hogy állandóan be kell mondania, hogy pl. itt van egy T110E3, a 10-es szintű amerikai torony nélküli páncélvadász, na nee.
-
Patrick76496
őstag
Köszi a választ!
Nem pont ezekre gondoltam, bár ezek az adatok is eléggé elgondolkodtatóak. Sajnos a szűrők között sem találom, amit keresek.
(#118179) kobipeti: Attól mert modok nélkül játszol még nem leszel noob, emiatt ne szégyelld magad. Azok az emberek viszont, akik csak azért nem használnak modot, "mert az cheat" és szidják a modokat használó embereket, minthogy "mod nélkül nem tudnak játszani" viszont szégyelljék
összemagukat. -
kchryss
veterán
Szerintem user error. Lehet kimenekítés helyett feloszlattad.
Én hagytam a speckó tankban, remélem meglesz ha frissítek.szerk.: Na mondtam én. Nem is kellett hozzá cikk egyértelmű volt hogy átképezik, mindig ezt csinálják.
Még 25 replayt kell megnéznem. Az előbb egy olyan JagTiger replayt láttam hogy beszartam a nevetéstől.
-
forras2
őstag
Ez az oldal nem valós... Szerintem 1 éve sem volt az... E5-el 1400 sebzésre nem ad zöld statot... Legalábbis az eredeti XVM szerint nem. Bár az is jó kérdés, hogy ez melyik XVM-hez van igazítva, vagy fordítva... Mert a legújabb, 13 színű epénisz növelő XVM szerint lehetnek valósak az adatok. De az Obj. 261-el 1500 sebzésre sem ad zöld statot.
-
kchryss
veterán
Bocs Zodo, benéztem a hónapot. Idén augusztus 18-21 lesz a Gamescom, nem júliusban mint tavaly.
Abban viszont 100%-ig biztos vagyok hogy lesz tier8-10 leárazás augusztusban, vagy a gamescom idején vagy előtte a wot szülinapján augusztus első hetében. -
kchryss
veterán
Idén ezen a héten nyit a Gamescom. Ezen mindig részt vesz a WG és nagy akciókat szokott adni. Tavaly ez volt a Gamescom special: [link]
Mostani event naptárba az van írva hétvégére hogy "Lots of Discounts and free Equipment".
Szóval szerintem tier8-10 leárazás lesz és felszerelés akció és valami finom küldetés. Ha nem így lesz azért ne kövezzetek meg. -
kchryss
veterán
Rossz hír neked, de az 5-ös skodával még annyira sem szabad előre szaladni mint a többi tankkal. Túl lassan tölt, 1v1-ben szinte minden megeszi. Ahhoz viszont túl pontatlan hogy messziről hatékony legyen. Ezért figyelni kell a csapattársakat és mögülük a 2. sorból kell csipegetni.
Legénység sokat tudna javítani rajta. Felszerelésnek azért egy töltésgyorsítót sztem rakjál rá, ha végeztél vele akkor 10 aranyért leszerelheted.
Ha szerencséd van és győztes csatákba rak akkor az x2 xp küldetés miatt gyorsan át lehet menni rajta. Előző héten én az oi exp-pel 0-ról 5 óra alatt kihúztam az oi-t alap fiókkal. Most is jó lenne kihúzni a 7-es cseh csodát, de olyan rosszakat írtak itt róla, hogy elment tőle a kedvem és inkább megállok egyelőre a 6-osnál. -
Plasticbomb
addikt
Szard le, hogy győzelem lesz, vagy sem, inkább sebzésre menj. Maradj picit hátrébb, van elég hülye azokban a tierekben, ahogy egy fórumtársunk is mondta, használd őket, mint fedezék, ne lökdösd őket, de állj be mögéjük, és sebezz minél többet. Tegyél be valami nyugtató zenét, ha olyan rohanok előre tipus vagy, és csak a sebzésre (és a killekre) koncentrálj. Az a wn8 nagyon alacsony. Tudom, van olyan csata, amikor nem jön össze, de inkább úgy fogd fel, hogy farmolsz, és közben élvezed, ha akad jó lövés, vagy olyan ellenfél, akivel élvezet össze akasztani a bajszod. Szard le a winratiot, ha folyton vesztes csatákat fogsz menni, akkor is a sebzésre koncentrálj.
(Lehet érdemes lenne effyciencit is berakni mellé, vagy beírni az atlagos sebzés hozzájarulást is, ugye wn8ban ez kb semmit nem szamít...)
-
jr1994
addikt
Szavazáson kijött ez a két tank? Már nem is emlékszem, de mindenesetre furcsa. Mondjuk lehet hogy akkor vettem meg az 50 120-at, sokáig állt a garázsban, most talán végre nekiállok szerintem. A VIII-X leárazások tényleg hiányoznak, én pl kb kitörölhetem azzal hogy a kisebbeket akciózzák mert kb 6 db 9-es tankom van fejlesztés alatt, 3 db 8-as és talán 2-3 kisebb...
És igen, volt valami wn8 balansz azért módosultak az értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged