- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #76840 üzenetére
Ez a mod még jobban tönkre teszi a játékot majd a **** artyk miatt....
Fully electric lifestyle!
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #76806 üzenetére
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
emre
veterán
válasz jozefgucci1 #76806 üzenetére
Letöltöd a mod-ot, aztán egy replay-t és megnézed.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz jozefgucci1 #76676 üzenetére
Ha egy 263 megpróbálja ezt a távol maradok technikát, akkor belecsúzlizok egy HE-t aztán mehet a fogyócikk boltba utánpótlásért, és hívhatja a mentőhelikoptert a legénységhez. A következőnél meg pisloghat.
Ha közel jön, akkor meg durr a közepébe. Bár én előszeretettel használom ezt a technikát, bármelyik tanktípus ellen. Ha majd megyek vele vagy 2-300 csatát, akkor talán lesz róla jobb véleményem. Addig számomra egy gyengébb akadály. A 7-8 elődei amikkel meg most szenvedek, egy érfelvágással egyenértékűek.
Igaz én TD-kkel játszok, azt nem tudom, hogy a futkározó tankoknál alkalmazható-e ez az egyszerű ellenszer ellene.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz jozefgucci1 #76656 üzenetére
A 263 ha az alja el van rejtve akkor nem lehet belőni . Bullshit.. Éppen, hogy belőhető simán.
magyarsrac
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #76653 üzenetére
+1
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #76653 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Azt nézem, hogy a 268-ra 80k-val több xp kell. Mennyivel mozgékonyabbak a 263 ágon? Nekem a 263 nagyon szimpatikus.
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #76468 üzenetére
31 prémtankom van, szerinted miért akarok egy Type-ot?
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #76468 üzenetére
Hát nagy peched, hogy nem lehet cserélni, mert én boldogan adnám oda a SP-t a typeodért.
-
szbalogh
addikt
-
fsb1000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #75815 üzenetére
15-20 év múlva nem lesz már olyan nagy probléma ez....
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #75815 üzenetére
Uhhh az komoly... Mi még itt nem tartunk
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #75742 üzenetére
Az ESL és a klánosdi külön dolog. Majdnem minden top magyar ESL klánnak van ZWACK-os tagja.
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #75715 üzenetére
Jó, semmi gond, mit több, derék dolog egy ilyesmit bevallani!
Nem szólhatok egy szót sem, mert nekem még nincs is T10-es tankom, de dolgozom a projecten![ Szerkesztve ]
-
bigobert
tag
válasz jozefgucci1 #75698 üzenetére
40t kontra BatChat
Ezt érdekes volt olvasni. Egyrészt, mert nem arról szólt, hogy "szarul megy nekem a tankkal, mert csak 3k az átlagom vele", másrészt, mert én pont a Lóritól tartok. Egész pontosan az 50100 ágyújától, mert nekem eléggé félrehordott.
Megosztanád a Lóris tapasztalataidat?Hasonló jellegű észrevétel:
Lehet, hogy rosszul maradt meg bennem, de mintha az 50100-at jobban kedvelnék az 50120-tól. Gondolom a gundep/ elevation miatt. Furcsa, de nálam fordítva van. A 120 gun elevation-jét hamar megszoktam. Az 50100 6-os tárából általában 1 mellé ment, 1-2 pattant, ahogy az lenni szokott
Viszont a 120 top ágyúja... az első X-es ágyúm a játékban, csak imádni tudom Ráadásul a 4-es tár is jobban fekszik nekem. Az is érdekes, hogy mivel a X-es csatákat alulról szagolom, t8-ról (50100) t9-re (50120) nőtt az átlag dmg-m kb 2-300-zal. Tudom, egy opé tárastól többet várnak, de magamhoz képest jelentős, hogy nem stagnál az átlagsebzésem.Erre például ott a t-34-1 és -2. Alig nőtt t7-ről t8-ra az átl dmg-m. persze, tierjében a -1 jobb, míg a -2 gyengébb, és a mezőny is erősödik, de egy 1 szinttel magasabb tanktól elvárható, hogy nagyobb legyen az átlagsebzése.
Se füle se farka, se ki, se be, se nyő, de ez a jelenség foglalkoztat már egy ideje. Itt jöttem rá, hogy t7-től csökken a görbém.
(#75702) Szasinka
Az aljával egyet tudok érteni. Van persze konvertálható rész, mint pl türelem, térképről helyzetfelismerés stb., viszont a gyenge pontokat az adott tierben lehet megtanulni, begyakorolni. Ha valaki t10-ben él, és lemegy pedózni, lehet, hogy alábecsüli a rusholó AMX 40-et Persze ez poén, de magamon tapasztaltam, amit írsz. Tudom, hogy a T18 opé (volt), de mikor a Te-Ke-mmel szembekerültem vele, nem tudtam, hol lőjem.
Csak az a kérdés, hogy minek vagy nagyobb súlya?[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
válasz jozefgucci1 #75687 üzenetére
nekem 1360 az átlag 56% mellett, igaz 1109 csatával, számomra sok olyan pályát dob, amit nem szeretek vele és vagy nem alkalmas rá
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Simi37
őstag
Csak betöltéskor ilyen amikor kezdődik a csata akkor csak a tankneveket mutatja.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
jr1994
addikt
Nekem is ilyen betöltésnél a képernyő aztán kezdéskor magától visszamegy kicsibe
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #75451 üzenetére
Ilyet lehet vele menni! Kár, hogy a csapat egy hatalmas töketlen MAJOM volt.
Tank ÁSZ, 4.5K dmg, 4 kill, tier 8 és bukta!MÁS
Év végi akcióknak megörülve kicsit számolgattam, hogy milyen tankok is vannak kifejlesztve (E 50M, E100, T54E1, WZ-120, SU-101, T28, S-51, GW Panther, több kisebb) és miket lenne jó megvenni - ehhez jönne még az FV4202, mert ezt is kifejlesztem ez tuti - és ehhez kellene alsó hangon 26 milla ezüst, ami nem tudom, hogyan fog össze jönni. Igazából sehogy sem, még akkor sem, ha karácsony előtt egy kis buffot adok az accomnak - és ugye lehet nyerni egy csomó ezüstöt majd -, de ezzel sem lesz ennyi!
FV4202-t biztos meg veszem majd, mert szeretném az új tankot és a lehetőségét, hogy prémként megszerezhessem az FV-t. Aztán valszeg az E 50M-t szintén megveszem majd, mert elődje nagyon bejött, még akkor is, ha a WR nem ezt mutatja, de a végére megkedveltem. Azt mondták többnyire, hogy az "M" változat még jobb lesz. Illetve még erősen gondolkodom, hogy a T54E1 vagy a WZ-120 legyen majd inkább!?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
E-25-öt bánom a másik kettőt nem. T-34 jó lesz, mert T29-et is szeretem.
-
MinionFlasH
senior tag
Szerintem nagyon sok függ, kinek mennyire fekszik egy adott tank. Pl. Tiger II, Indien Pz.t imádom E-75-öt rühellem...
Tisztában vagyok vele, hogy jó tank, de mikor megyek vele úgy érzem mindenki rám ugrik, és kivégeznek...
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #75448 üzenetére
Így van és igazat is adok azoknak, akik próbáltak segíteni/lebeszélni. Persze sajnálom, mert az M10/E-25/Su-85i árából meglenne a T-34
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #75287 üzenetére
(#75287) jozefgucci1: Max. egyetértek a véleményeddel.
(#75288) KaLeun: Miért "faszjankózól" már megint? Zavaró, hogy így lebecsülsz más embereket. Főleg hogy magad sem teljesítesz túl fényesen ebben a játékban. (persze az artyk miatt..)
Bizonyosan nem érdemtelenül kaptál bant.
Ha mégis így érzed akkor írj ticketet, hogy vizsgálják felül.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #75277 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés, én is szoktam elmélkedni rajta!
Biztos van egy olyan kemény mag, aki még 10 év múlva is nyomni fogja, mint ahogy egyesek a mai napig nyomják a WoW-ot, de szerintem játékosszámot (és egyben fizetős játékosszámot) tekintve most vannak a csúcson, és ez még kb. 3-5- évig fog tartani, attól függően, hogy hogyan sikerül az AW, vagy a még be nem jelentett konkurensek.
(Illetve én személy szerint még nem mondtam le teljesen a WT GF-ről, mert azt sem hülyék fejlesztik, ha látják, hogy csak jelentős átalakításokkal tudnak nagyobb réteget megcélozni, még akkor is, ha ezzel jobban fog hasonlítani a WoT-ra, akkor meg fogják lépni.) -
KaLeun
senior tag
Szerintem van még olyan 3-4 év benne, ha hozzák az új ágakat (pl. EU). Habár az AW biztosan érezhető érvágás lesz nekik ha tényleg jól sikerül és nem a WT sorsára jut.
Cila
-
MinionFlasH
senior tag
Szerintem nem lehet megunni. (magamból kiindulva) 31 éves fejjel már évek óta nem játszottam, a sógorom győzködött, hogy na próbáljam ki, felraktam, azóta imádom minden hibájával, igazságtalanságával együtt. "Új" gépet is vettem miatta.
Azt hittem már nem kötnek le a játékok, tévedtem.
-
zozimoto
aktív tag
válasz jozefgucci1 #75264 üzenetére
Így már jártam én is
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
fradi81
veterán
válasz jozefgucci1 #75171 üzenetére
Akkor december 700 arany +kb 2.5 milla kredit, az jó lesz. Kérdés érdemes lesz-e megvenni 15% kedvezményért az fv4202-t vagy lesz rá később úgy is valami nagyobb akció a prémiumosítása előtt.
moto g72, Ninebot d28e
-
Angel1981
veterán
Ezt már vártam, köszi!
-
Mottie
őstag
Hát ja de karácsonykor játszani kell,hogy el is használd azt a prémiumot
Be Victorious!
-
fsb1000
nagyúr
Gyűjts össze 50.000 XP-t (bónusz szorzók számítanak) nemzetenként, tier 6+ járművekkel (350k-t összesen). A teljesítésért nemzetenként kapsz 3 nap prémiumot, azaz összesen 21 nap prémiumot lehet összeszedni.
Nemzetenként 3 nap az egész jó.
Ha mind a 7 nemzettel teljesíted a küldetést, egy T-34-85M tier 6-os prémium közepes tank lesz a jutalmad.
Vajon hányan lehetnek akiknek mind a 7 nemzetből van t6-os tankja és azzal képes 50K xp-re?
Asszem nekem nem lesz ilyen tankom, mert a japánt nem akarom/tudom megcsinálni.
.(#75173) Spenike: Úgy tűnik a fórumra is kell sok magadfajta, aki mindig megtalálja kinek és hogy lehet beszólni, lekicsinyelni és hülyének beállítani.
(#75172) h1mpi vannak olyan napi időszakok amikor nem nehéz bekerülni a TOP3-ba. Ilyen például a reggel 7-9 óra. A legkeményebb (nekem) hajnali 1-4.
[ Szerkesztve ]
-
Spenike
tag
válasz jozefgucci1 #74930 üzenetére
Hali
Azért ez komoly hogy már te is 10es szinten tartasz
És fogalmad sincsen a dolgokról" Ha a T54E1-ből vitted a legénységet akkor -20%, mert az med."
GG sok ilyen játékos van és kell is ide a _WOTba....
-
fsb1000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #75141 üzenetére
Egyetértek. Még a szakasz is buli, szívesen megyek akár "idegenekkel" is 5-10 kört.
.
De a TS csevegős poénkodós része már nem az én világom. Más korosztály, más gondok, más poénok.
Bocs... untat. Meg fáraszt is, vagy csak irigy vagyok hogy a 20-30-as játékosoknak még végtelenek tünik az élet.
Nem véletlenül alapítottam meg a HOBO klánt, 1,5 éve [link]. Mostanra szépen kihalt.
.
(#75143) N. A. Attila : ha találnál nyugis századozó/strongholdozó Klánt akkor majd oszd meg velem is.[ Szerkesztve ]
-
N. A. Attila
csendes tag
válasz jozefgucci1 #75141 üzenetére
Én meg azt hittem, itt mindenki klánban tolja. Engem a TS nem zavar, amit nem tudok elfogadni az pl. az arany golyós kötelező CW, meg ilyenek. Fejlesszük a Strongholdot Tier VIII-cal, az is működik. De az sem gond, ha a klán CW-zik, csak játsszon mást is, és engem ne kötelezzen a Tier X-re. Hogyan találhatnék ilyen klánokat szerintetek? Játékbeli nickem nagyo.
-
KaLeun
senior tag
válasz jozefgucci1 #75128 üzenetére
Még a paradicsomok is egész jókat mennek azzal a kis dög T49-cel, a jobb játékosok lazán lehozzák végjátékban a csatát. Dfsz meg a nagy dpm-es, pontos sniper ágyúkat szereti és a stílusa is ez, szóval nem csodálom, hogy egy KV-2 ágyús light nem fekszik neki.
Cila
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #75128 üzenetére
Én a chaffee-nél tartok, véletlenül van bele egy jó legénységem nekem tetszik, ez már tényleg gyors, az amx 12-est néha úgy érzem kicsit lomha, nehezen gyorsul. Ha a 6-7 is ilyesmi lesz, jóban leszünk nem is kell a t49, de a bulldogot biztos kihúzom ha lesz rá időm, bár, most engem is eléggé leköt a kampány.
Bingisz, grat! Ti az ESL-en is továbbjutottatok, ugye? Nem lesz sok egyszerre?
HáGé: egy könnyű tankra nem kell páncél, az legyen minél gyorsabb, és ebben jó a chaffee.[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #74991 üzenetére
Ezer éve volt már ez a történet, de este lehet visszakeresem.
-
Drenadar
veterán
válasz jozefgucci1 #74984 üzenetére
nem lehet hogy nem mind a 3 tank type volt?
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #74984 üzenetére
Replay van?
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #74973 üzenetére
Bocs, de az merő feltételezés csak.
Annyit írtak, hogy a közeljövőben sok tanknak nerfelik a látótávját, főleg a TD-két.
Dfsz erre reagált, hogy HA pl. az E 25-ét is megvágják, az rá nézve komoly hátrány lesz, mert egy scout-TD hibrid.jano_77: örülj neki, nem kell többet prém accra költeni!
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #74974 üzenetére
De utána vissza is rakták neki a limites mm-et. Szóval most nem kerülhet t10-be normál esetben.
-
Angel1981
veterán
Van erről valami konkrét infód, hogy szét akarják barmolni?
Nekem is megvan, azért kérdem. -
MaximPeti
csendes tag
Pontosan mikor törölték el a Type 59 kedvezményes MM besorolását? Itt egy 2 héttel ezelőtti videó: Type 59 - Infamous. QB még ebben is azt mondja, hogy tier limites a tank. Mutass egy replayt, ahol T10-be kerül.
-
KaLeun
senior tag
Ha a T54E1-ből vitted a legénységet akkor -20%, mert az med.
Cila
-
KaLeun
senior tag
válasz jozefgucci1 #74376 üzenetére
Egy barom IS-8 behozott egy Matildát, a végén egy IS-7 rammolta. Első alkalommal a Matilda 38hp-t (ez volt szakaszuk össz. sebzése) vett le az IS-7-ből míg az 0-át a Matildából...
Cila
-
fsb1000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #74226 üzenetére
vannak érdekes dolgok.
Tegnap nekem nagyon szarul ment, még az utóbbi havi gyenge teljesítményem is feleződött érzésre. Legalább 3x lőttek ki úgy hogy nem is sebeztem. A végén, kb. 30 csata után megnéztem a statomat:
WN7 1200, az átlagos 1500 és az egy éves átlag 1700+ helyett.
A Winráta meglepetésre 81% volt.
Pedig azt hittem a csaták felét elbuktam.
.
Ma biztos jó napom lesz. 40% winráta és 2000+ WN7 -
Szasinka
tag
válasz jozefgucci1 #74226 üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy egy napi session nem áll sok csatából. 20 csata esetén egyetlen csata kimenetele 5(!)%-ot jelent a napi winrate-ben. Elég az átlagostól egyetlen eggyel több szerencsétlenség (kicsap az arty, nem jön be egy fontos találat, bármi) és máris 55% helyett 50% lesz vagy 50% helyett 45%. 40 csata esetén is még 2,5%-t jelent ami még mindig nem kevés.
Nem mondom engem is bosszant egy rosszabbul sikerült nap (bármilyen szempontból is) de tendenciákat ilyen alacsony csataszám után felesleges megfigyelni.
Egy kísérletet sokszor elvégezve az eredmények átlaga egyre közelebb lesz a várható értékhez. 20 az nem sok. -
krisz74
tag
válasz jozefgucci1 #74250 üzenetére
Igazad van, itt több összetevő van, bár ott is számít az ügyesség, a ping, FPS, összesorsolás ( MW2 ), mint itt.
Amit vitatok, hogy bizonyos emberekre fókuszálnának a fejlesztők, így biztosítva előnyt vagy épp hátrányt, attól függően, hogy kezdő, gyengébb, fizető..stb.
Open beta óta játszom, és egész egyszerűen nem vettem észre, hogy ilyen manipulálás lenne, elismerve, hogy természetesen vannak hibák a játékban, de semmiképpen nem szándékosan.
Az a baj, hogy hajlamosak az emberek mindíg valami vagy valaki mást hibáztatni, ha nem úgy megy, ahogy kéne.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #73876 üzenetére
nekem most a Centi 7/1 a prioritás, hogy év végéig meg legyen az FV4202. ezen felül ki van fejlesztve az E100 és E50M is, amire szintén sok pénz kellene.
(#73877) fradi81: arany nélkül nem lehet vele sebezni, nem lő át semmit még saját tierben sem....egy rakás szar az ágyúja! Sokáig a kis ágyút használtam, mert jobbnak véltem mint a nagy, de annyian megszóltak érte, hogy végül beadtam a derekam és feltettem a nagy ágyút, de az csak gold-al lehet használni.
(#73874) Bingisz: jól látom, hogy Neked PL1 szerver van beállítva!? nem is tudtam, hogy van külön lengyel szerver!? Vagy ez PS mutatvány?
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
válasz jozefgucci1 #73486 üzenetére
Annak a fazonnak a haverja volt, aki FSB (ha emlékszetek rá...) legnagyobb ellenlábasa volt amikor az valami kódokat árult és annak a fazonnak "rontotta" a hasonló üzletét. Alacsonyan röpködtek itt a bannok mindenért........
Cila
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz jozefgucci1 #73471 üzenetére
Legfeljebb hozzád is lecsap majd a banhammer.
-
rlazol
veterán
válasz jozefgucci1 #72800 üzenetére
Dryman: nyilván egy replay sokat segítene
jozefgucci1: ha nem is az egészet, de egyes területeit be lehet lőni. Spotterben igazad van, és nem hiszem, hogy a TD-k maguknak spottolták, bár mozgó heavy... Csak nagyon messze.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #71920 üzenetére
most megy pont a rádióban az internetadóról a beszélgetés:
"miniszter reméli, hogy a szolgáltatók nem hárítják tovább a vásárlókra!" Hol él ez a faßi?!? OMFG"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #71926 üzenetére
De akkor már lend lease oil legyen!
BTW!
Valaki esetleg tudja, hogy ez a játék átlagosan óránként kb. mekkora adatforgalmat generál? -
Drenadar
veterán
válasz jozefgucci1 #71926 üzenetére
Azért a fegyverzetet hatástalanítani szokták ám
meg van egy saját benzinkutad?
-
Simi37
őstag
válasz jozefgucci1 #71920 üzenetére
Ahogy nézem már jó sok topikban ütötte fel magát pl wot off. Fogjunk össze szavazzunk meg 1 tankot vegyük meg aztán go to parlament.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
zozyk
addikt
válasz jozefgucci1 #71888 üzenetére
Azt nem lehet rárakni.
Harmadiknak beraktam a fokozott szellőzést..jobb ötletem nincs
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #71557 üzenetére
"A T-34-3 és AT-15A prémium tankok buffolva lesznek. Az AT limitált MM-et és +200HP-t kap"
A végén még egy olyan prémtankot csinálnak belőle, amivel nem hullik ki minden csatával 10 hajszála az embernek?
Viccet félre; nagyon ráfért, nem is értem, hogy gondolták ezt az eredeti statjaival! -
mcwolf79
veterán
válasz jozefgucci1 #71550 üzenetére
2 tier-rel feljebb a T29 sem bolondbiztos. Van neki egy kemény tornya,oszt jónapot.
T32-vel is beáll az ember egy jó hulldown pozícióba,és ha nincs arty max. atommal szedik ki.
Persze support nélkül a T32 is megpusztul,de ez minden tankra vonatkozik.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
dfsz34
őstag
válasz jozefgucci1 #71179 üzenetére
Sok jó taktika van, pl egy brutál látótávú scout elfuthat az elején azonnal a házakkal párhuzamosan kb 50m-re a mezőn és felspotolja az ellenfél 2/3-t. Onnan meg már kacsalövészet és brutál hp-t veszítenek. Ez mindkét oldalról megtehető mondjuk de délen a házak mögött meg lehet lapulni a felderítés után. Északon általában belehal a scout, bár ha űgyesen tekeri az ember a tankot, akkor marad hp-ja, de a kis javítót fel kell használni.
Ha van egy jó arty vagy önfeláldozó csapattárs, akkor ki lehet szedni a k2 spottereket, de általában a tisztelt okos játékosok egyesével támadnak rájuk és/vagy leállnak a nyílt terepen,szóval az biztos bukta. A házakon sok rés van, azokon át lehet lőni, nagyon vigyázni kell. Ráadásul ha valaki odament, akkor onnan csak a spotterek halála után tud elmozdulni.
Szerintem a jó de lelábbis jobb taktika feljebb védekezni. A zászló mögött van két ház. A kemény fejű tankok ott hull down-ban vannak, mert magasabban vannak, ha valaki oldalt próbál támadni. Ha elég erő van a házaknál, nincs esélye a támadóknak. A vicc ráadásul az, hogy itt tényleg pár tank feltartja őket, meg akik elmentek jobbra a csapatból és ott kempelnek (izé, taktikai megfigyelés végeznek), azok tudják lőni a felfele osonó ellenfelet. Kereszttűzet nekik, szopacs. A két ház meg a malom környéke sokkal jobb eséllyel megtartható, mint lent a házak, ha az ellenfél spotterei már beértek oda lentre.
Ráadásul az északi csapat egy része, néha a nagyobb része, kempel ezerrel északon, azoknak meg kiesik a látómezőjükből a két ház környéke. Közben a déli csapat oldalról nyomulhat, mivel elég pár tank a zászlóhoz, hogy feltartsa a támadást. Ha feljutnak a dombra és a ott lejjebb a térképen a templomtól balra lejjebb levő kis dombhoz, akkor meszeltek a kempereknek. Így szereztem már több ászt, felmentem oda és binoval az összes kemper suttyót felvillantottam, meg bónuszként az artykat is, ha nem rejtőznek jól az erdőben, brutális spot és saját sebzést szedtem össze.
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #71176 üzenetére
vettem észre, el lett baszva a jó kis map.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
mcwolf79
veterán
Ez azóta ilyen,mióta ott a partot ilyen dimbes-dombosra csinálták.
Elqrt egy map lett
Ha ott bejön 1-2 med, akkor 99 % hogy bukta a meccs.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
dvids
aktív tag
Nem szabad a bázisban maradni...
-
Drenadar
veterán
válasz jozefgucci1 #70969 üzenetére
sehova nem fog ilyesmi bekerülni
-
Bad Pritt
félisten
válasz jozefgucci1 #70969 üzenetére
Ez majd az Armored Warfare-ben lesz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #70834 üzenetére
igen ez elég gyakori. ez csak akkor b*ssza fel az agyam ha pont befoglalnak és resetelnem kéne.
-
senior tag
válasz jozefgucci1 #70776 üzenetére
A végére én is beletettem 20 aranyat, menet közben a simával lövöldöztem, a cap körben meg átváltottam aranyra, így biztosabb volt a sebzés
Путин, иди нахуй!
-
zsolthee
senior tag
válasz jozefgucci1 #70738 üzenetére
Szép volt.
-
zsolthee
senior tag
válasz jozefgucci1 #70687 üzenetére
Persze , mert nincs benne semmi extra. Egyébként is így állok hozzá a játékhoz.
"Naponta nyerj meg 5 csatát úgy tier4+ tankkal, hogy XP alapján a top10-ben legyél".
Ha minden jól megy, akkor már Okt-23-án meg is lesz a TOG.(#70688) jano_77
Csá!
Próbálom türtőztetni magam. -
zsolthee
senior tag
válasz jozefgucci1 #70672 üzenetére
A tegnapi napról ne is beszéljünk. Szakaszozás szempontjából Fekete nap volt.
Nem ismertem magamra, hülyeségeket csináltam. Lehet nem kéne fáradtan játszani?
Zárásképp mentem 2 kört az ST-I-vel. Elsőnek top sebző voltam, bukta. Utána egy 1st class, High Caliber jött vele össze. Ezzel ki is lett fejlesztve az IS4.
Ott be is fejeztem aznapra. -
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #70561 üzenetére
Az durva lenne. Tegnap egyik meccsen 4 kill, 2k dmg és majdnem 10k wn8-at csináltam vk 2801-el strongholdban Ha még le is bénulna az ellenfél ....
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz jozefgucci1 #70581 üzenetére
Persze hogy nem szimulátor, ha az lenne a játékosok nagy többsége már ott megakadna, hogy egyáltalán meglássa az ellenséges tankot. Néhány fanatikuson kívül kb. senki sem játszana vele... Viszont az, hogy a tankoknak tényleg "tankos" mozgása van szerintem sokat hozzátesz a játékélményhez.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
jano_77
nagyúr
Nekem ez tetszik:
"A Havok 3-4 körben kerül be - először a látványos rombolás, utána az új mozgási fizika és pár egyéb dolog."
Jó szokásukhoz híven ezt is több lépcsőben, hogy minél többször lehessen majd vmit eltolni a patch-el. Miért nem lehet vmit rendesen egyben elkészíteni és amikor működik rendesen - letesztelve -, akkor betenni a játékba?"Multicore támogatás: Jelenleg a fejlesztők azon dolgoznak hogy átvigyenek pár kliens és grafikai számítást másik szálra. Sok munka ez és a fejlesztők már egy ideje dolgoznak rajta de a munka nem fejeződik be egyhamar. "
Hogy is írta SHiZUOKA: jó munkához idő kell!? Na de mennyi kedves WG?!?
"Tank "ringás" (megálláskor) át lett rakva szerver oldalra és most lehetséges a normális Cső mozgási tér alá és fölé is lőni erős fékezéssel vagy gyorsítással."
Na erre nagyon kíváncsi leszek, mert ez elég régóta bosszant, hogy mikor megállok a tankkal, még több másodpercig billeg a cső és nem tudok lőni.[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
A skill MM sokkal inkább arról szól, hogy a csapatok ne csak tankok alapján, hanem a skill alapján is ki legyenek egyensúlyozva. Valamennyire legalábbis. Nem tudom miért sarkítják ki azonnal ilyen helyzetekre, totálisan nem erről szól, hanem pl ha egyik oldalon van 10 zöld és 5 piros, akkor a másik oldalon is legyen kb hasonló. Azt is simán meg lehet csinálni, hogy szépen kiválasztja a program a 30 játékost, ahogyan most van, de egy skill alapú csere-bere történne meg a két oldal között, hogy közelítsen egymáshoz a játékerő.
Ettől még lehet olyan helyzet, amit leírtál, de ezek extrém esetekben, szóval nem kell miattuk pánikolni, pláne, hogy még nincs is eldöntve.
Szerintem jobb rendszer lenne és ha ebben enged esetleg a WG, akkor más értelmes dolgokat is megfontolhat az MM-el kapcsolatban, pl ne egy oldalra kerüljenek csak nehéz tankok stb.
Huhogók meg mindig vannak, de jobb lenne szerintem, ha a skill is része lenne a paramétereknek. Mondjuk akkor az olyan extrém csatákat el lehetne felejteni, hogy az egyik oldalnak van mondjuk 60+ nyerési esélye, de őszintén szólva nekem nem fognak hiányozni. Ha a vesztes oldalon vagyok, akkor azért, ha a győztesen, akkor meg nem akarok futni, mint állat azért, hogy egyáltalán sebezni tudjak valamit. Ha valakinek ezek a csaták hiányoznak, akkor ott elgurult valami gyógyszer...
Esetleg annyit lehet, hogy minden 5. vagy 10. csata a mostani rendszer szerint lenne, totál véletlen és akkor néha lennének ilyen nagy nyerési vagy vereségi százalékok, de ritkán csak, a fetisisztáknak meg a mazohistáknak is hagyjanak meg valamit
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #70201 üzenetére
Előbb kell beérni, ha 200 méterrel le vannak maradva már be is húzod, mert csak 23 sec a cap. Beszaladsz a torony mögé és elkerülöd őket. Ennyi. Csak az számít ki ér oda előbb.
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #70228 üzenetére
Én kikapcsolnám a goldot, de tudjuk profit a lényeg...
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #70151 üzenetére
A hasát, vagy a lövegpajzsát lődd.
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #69427 üzenetére
Nocsak? milyen kapitányi a fizimiskád...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #69379 üzenetére
köszi már szedem a 9.3-as modpackot. Csak olyan időigényes megint mindent bekapcsolni...
-
LK
addikt
válasz jozefgucci1 #69370 üzenetére
Én azért megértem ha valaki nem írja be a nicknevét. Jön aztán az elemezgetés,ki miért szar. Volt is erre példa jócskán az elmúlt időben. Ezek szerint ha csak 1100 a wn8 nekem,akkor kuss a nevem. Még rímel is Sokszor elkap a vágy hogy szakaszozzak a topiclakókból bárkivel,de a hozzászólásokat nézve tartok tőle,hogy megkapnám milyen szarul játszok,és hogy OH! csak 51% win rate?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
zsolthee
senior tag
válasz jozefgucci1 #69333 üzenetére
Mehet.
Ugyan ilyen néven futok ott is...BOcs, mégsem. CW
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
válasz jozefgucci1 #69333 üzenetére
wlele fgjm? Ma már csak t7 könnyű tank, de majd rádírok 7 végén wotban.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #69292 üzenetére
Szemfülesek még a telóval is lekapják, megvannak a képek mindenkinek ugye?
de mi van akkor, ha azt hitte, hogy a duplázó az okozott sebzésekre is igaz, akkor kb megkapjuk a bemondott eredményt.
Már bocs dfsz, de ez annyira abszurd, hogy sírva röhögök
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
válasz jozefgucci1 #69260 üzenetére
Mik vannak.
Type-al megyek Serene Coaston.
Bevittem egy rakat sebzést, mellette 4 kilőtt tanknál járok.
Erre gyerek beírja, hogy "green noob type play hello kitty"
Nézek, hogy mivaaan? Már a zöld is noob?
(Nem használok már XVM-et, mert többet idegesít, mint használ)
Az utolsó Löwe-ért mentem éppen, üresjáratban, beírtam neki: "sorry, I don't care"
Erre: "Cry more noob..."Most erre mit mondjon az ember?
A meccs utáni statomban 7300 HP sebzés, 5 kill, 1600 körüli XP, 105k profit (prém nélkül)A srác sebzett 1200-at, 600 XP mellett...
Ennek mi értelme van?
Azt már észrevettem, hogy itt a fórumon is vannak ilyen statmániás egyének, meg házméretű arccal megáldott tagok, de ez azért már tényleg kemény. Ez már troll.jozefgucci1 Nem neked ment, csak véletlen válaszra kattintottam, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #69098 üzenetére
főleg hogy már alig-alig látni a csatákban.
T-44-et sztem még bármikor kifilézem type-al.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Bingisz
addikt
Kb. 0 az esélye annak, hogy küldiben akárkinek is odaadják.
-
Bad Pritt
félisten
Odaverne, az egyetlen 8-as prémtank, amiért még pénzt is hajlandó lennék adni, pedig szerintem sem egy nagy durranás már, T-44 sok szempontból jobb már nála.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Valentin90
tag
válasz jozefgucci1 #68961 üzenetére
Hááát pedig elég jópofa nyaralási szuvenír lenne ez a két tank. Gondolj bele! Hazajössz Angliából, megkérdezik hozzátartozók: "Na és mi szépet hoztál haza? Háát, egy IS6-ot meg egy Löwét és még fizetnem sem kellett értük, megvették nekem." Ilyen választ garantáltan nem gyakran lehet hallani.
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #68961 üzenetére
Nagyon nem vágod a poént.....
No nem baj.....Jarod1: Huhhh..... bocs, de 1000 csatával a hátad mögött nem ennek kéne a legnagyobb eseménynek lennie - a berakott kép is borzalmas minőség ráadásul.....
Használd a printscreent, támogatja a játék![ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #68940 üzenetére
Ne is mondd! Tegnap este néztem QB streamjét.
Egy haverjával együtt nyomta, aki aznap kezdte, ott játszott mellette, kamerán is lehetett látni.
Kb. fél óránként megdobták valami prémtankkal (mármint a havert, akinek még 50 csatája sem volt a stream előtt!), vagy arannyal - aztán kb. 4 óra után meg is unta a játékot, és elkezdtek együtt World of Warcraft-ezni - akkor röhögnék nagyot, ha többet nem is játszana WOT-ot! -
emre
veterán
válasz jozefgucci1 #68617 üzenetére
Azért egy olyan töltési idővel rendelkező gép esetében mint a jpze100 én sem töltenék be új lőszert, de ugyan ez igaz a táras gépekre is.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #68558 üzenetére
de én nem akarom senki gányolását nézni, használni! meg van nekem a saját ezer évvel ezelőtt beállított XVM file-om, abban eddig is és most is a left control van beállítva! vmi miatt viszont mégis a tetves W-re dobja fel nagyba a minimapot!?
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #68551 üzenetére
Segíthetnél benne
pl mi a rákra keressek rá?szerk: EZT találtam, de itt 17-re a LControlt írja, viszont nálam az új XVM-hez tartozó HOTKEYS.xc file-ban a 29-hez van elvileg rendelve a LCONTROL!? valszeg ez lehet a gond, most próbálom....remélem jó lesz így.
[ Szerkesztve ]
-
Lunky88
tag
válasz jozefgucci1 #68415 üzenetére
Hát az obj 263-al mi a helyzet vagy az mostohagyerek?
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
sith7
félisten
válasz jozefgucci1 #68245 üzenetére
Nekem is ilyen procim van, 1920*1080 - ban tolom, árnyék kikapcsolva, médium - low beállításokon, és nem akad
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz jozefgucci1 #68232 üzenetére
Hármas Type59 szakasszal nem is csodálom, hogy lehoztátok a meccseket. Egyszer volt szerencsém látni, hogy egy tripla T-54 szakasz (kékek voltak) mire képes ha összedolgozik. Megindultak és az egyik oldalon menetből legyalultak mindenkit aki csak szembe jött. Aztán lendültből átmentek a másik oldalra és ledózerolták az ellenséges csapat maradékát is. Félelmetes volt...
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
őstag
válasz jozefgucci1 #67882 üzenetére
Nekem speckón ez tartja még a HDD-n a játékot egy ilyen mai szituáció után
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #67910 üzenetére
A csigaszemet is? Ezt nem is tudtam. A T-150-en van egy belőle.
Lenne egy kérdésem: Ha a legénység eléri a 100%-ot, de még tanulják a készséget, akkor elit tanknál érdemes még rajta hagyni azt, hogy az xp a legénységre menjen vagy inkább free xp-t termelni vele?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest