- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
T_Stark
őstag
Hmm, még kell egy kis szenet gyűjtenem, eddig Georgia volt tervben, Yoshino igazán nem vonz, de akkor lehet hogy dobom a Georgiát is, és megvárom a Smolensket.
Somers felejtős, annyi vasam sosem lesz.
A DD meg nem érdekel annyira.Még a Siegfried-re leszek kíváncsi, mit kérnek érte.
De biztos pont azt, amit előtte két nappal fogok elkölteni -
Hát igen. Én sem szívesen húznék ki semmit még többször.
Ez az elképzelés így nagyon farok.
Mondjuk lehetne reset nélkül, egyszerűen csak ingyen visszaadnák az ág hajóit, és termelj rájuk x mennyiségű xp-t. Minden tier esetén eltérő új nyersanyagot érne 1 xp, és ebből lehetne buffolgatni az ágon a hajóinkat, csak NE ilyen agyament buffokkal, mert így too much.. -
Arról van szó, hogy sokak számára (pl számomra is) a játék elérte az élettartama végét.
Sokáig igyekeztem nem tudomást venni róla, és átmenni play4fun-ba, de nem igazán működik a dolog, a CV mém pedig csak rontott rajta.
Mit jelent ez?
Kihúztam a hajókat, amiket szerettem volna, jó vagyok a hajókkal, amikkel jó szerettem volna lenni, ki akartam próbálni a kompetitívet egy jó klánnal, megtettem, játszani akartam egy nemzetközi klánban, megtettem, akartam szerezni már R1-et, ez is megvolt, azóta pedig kb nem csinálok semmit, csak hajtom azt a pár hajót, ami tetszik.
És ez tud tök jó lenni, de ez egy MMo esetében lényegében a "game over" képernyő.
Mint kiderült, elég sokan állnak ezzel pont így. Rájött a WG, és megpróbálja ezt a fasságot, hogy a szeretett hajóinkat húzzuk ki még párszor a buffokért.
Az alapötlet: kis buffok, nagyon egyedi, pénzért nem elérhető camok, flagek, akármi - nem lenne rossz.
Csak valahogy sikerült megint úgy kitalálni, hogy a kezdő játékosokat szopassák meg vele.
Sok szerencsét a stock NC-ben, mikor találkozol egy lvl3-asra buffolt Yamatoval
A mellékhatás, hogy a tier-ek között a játékosok eloszlása ideálisabb lesz, mint most, jó dolog lehet, ahogy a MM fejlesztés is, hogy kevesebbet legyünk bottom tier... a kettő együtt játszhatóbbá teheti a T7-8 hajókat.Azért én remélem, ez így nem megy ki, mert a következő ilyen szintű retardációt mondjuk a tengeralattjáróktól vártam jövőre, nem pár hónappal a CV-k után
Kotoncuki:
Taktikázni?!
Ekkora RNG-nél?(f2p-ként különösen - nemegyszer megtörténik, hogy a 3. sortüzemből sincs egyetlen értelmes találat sem, mert a célpontot egy másik játékosnak "tartja fenn" a script)
Jaj ne már baszod, az első 500 csata után ilyesmit írni ciki.
-
Ez már a vége!
-
LK
addikt
Hogyhogy csak ennyi gép van a képen? Hát nem végtelen a számuk, mint a játékban? Ejej. Kis pici kínaiak szerelik össze őket csata végéig. Gondolom.
viccet, és minden ellenérzést félretéve, skill változtatásnál illene egy néhány napos ingyenes skill reset
hhenry: frankó, nevet adj, és rádnézek néha, fent vagy-e, és tessék ide beírni ,milyen jól játszok
BIF-es vagy? Amúgy is kíváncsi vagyok, hogy a Colo hogy változott. Van Pyotr-om T5-re. -
-
LK
addikt
Csak itt topicban 4 embertől hallottam minimum, hogy letörölte a játékot. Szerintem általában is sokan tettek így. Nem véletlen vannak ilyen-olyan verbuváló proramok sem. Kíváncsi vagyok milyen következtetést vonnak le. De míg mi jól játszható játékot szeretnénk, addig ők jól tejelőt. Ez bosszulta meg magát. A játékosokra nem hallgatnak, majd a nyereség csökkenés talán megteszi a hatását. Reméljük jó irányba indulnak tovább.
-
-
-
-
-
Kaphatna a Murmansk és a Molotov is olyan mókás spottert, mint ami a Lazon van.
Főleg a Molotov, mert szerencsétlent állandóan T8-ban játszatja a játék, és nem lehet vele elég biztonságos távot tartani a T8-aktól, hogy effektív dodge-olást lehessen bemutatni az életben maradáshoz. Elég, ha egy BB abba az irányba néz, és jönnek a citek.
Nekem megvan mind, ami eshet (ha jól láttam, mik eshetnek), úgyhogy nem bánnék egy kis dubit. -
-
-
-
-
razmatazz
csendes tag
Igen. Egy évig (illetve kevesebb, 8-9 hónap) nem játszottam, és amikor visszatértem a második csatam után WG adott 14 premet (meg egy küldit további 14 nap premért), 30%-os kupont, Warspite
+ port, meg egy rakás signal-t meg még a fene tudja mit mert olyan hosszú volt a lista...
Gondolom valamilyen szinten tartanak attól hogy itt is eljön ami WoT-nál hogy megindul a játékosok nagyobb mértékű és megállíthatatlan lemorzsolódása. -
frame>24
addikt
Ja értem. (De abban a tierben meg sehol nincs jó AA romboló, ha jól rémlik.)
Viszont ennek a nagy reworknek lett egy olyan hatása, hogy már nem basztat a csapat, hogy miért nem rongyolsz azonnal előre cap-elni.
Tényleg látványosan kezd átalakulni a szokásos egység-eloszlás, legalább 3-4 fős szorosan maradó, (AA)cruiser-t is tartalmazó mini-konvojok vannak (high tierről beszélek), vagy pedig egy nagy lemming vonat...A csata közepe felé kezdenek leszakadni egyes hajók, ahogy ugye ritkul a nép, CV-vel saját sebzést onnantól lehet jól termelni.
-
frame>24
addikt
Hozzátenném, hogy 1v1 a Harugumo/Kitakaze sem fog valszeg megvédeni egy IJN bomber, vagy USA bomber/rokettás squadron ellen, egyedül a talán a Graf Zeppelin fos-gyenge rakétás raját hárítod el. Royal Navy-ben asszem meg csak a torpedósok erősek igazán, talán az jelenti a legkisebb veszélyt (de ugye az még egy erősen alakuló nemzet CV részen).
Viszont úgy vettem észre, a fenti 2 jap DD-n kívül Khaba minta még erős lenne.+ írták a Grozo-t.Ezért írtam, hogy a solo DD akcióknak lőttek, csak akkor menekülsz meg, ha felfüstölsz, és/vagy béna az ellen CV, vagy épp a map másik felén van elfoglalva.
-
-
Nincs vele gond, kell rá EM (lehetőleg a spéci kapitánnyal), és jó az.
Illetve eleve, ha BB-vel játszol, tudod, hogy mikor hová kell beállítanod az ágyúkat jóval előtte. Fordulás előtt már lockolod is őket a másik oldalra, hogy átérjenek, mire átfordulsz.
Persze a BB játék az előrelátásról szól, oszt ha túl bonyolult, még mindig mehetsz a levegőbe fingként keringeni -
-
-
-
törölt tag
Nem a map szélén kell hajókázni, hanem a közepén. Akkor a NY ágyúival kb mindent elérsz.
BMW001: Yamatoba Buffaloval is lőttem már citet. Egyébként meg mindig irogatjátok, hogy el kell felejteni a valóságot ezen játékkal kapcsolatban. Akkor hajrá, ne csak tőlem várjátok ezt.
-
-
-
-
-
frame>24
addikt
Igen, mert ugye ott meg "ingyé" viszonylag sok steelt ki lehetett szedni, amiről érződik, hogy egyre több jelentősége lesz az Arsenal-ban.
De amúgy igaz, hogy PT jutalmak = lófasz. Valami 5 zászló mindenből, meg több csatáért 3 a speckókból, mi van?!
Az oroszoknál tényleg MINDEN nagy projektet rusholnak, a józan ész szabályait áthágva. Biztos így is el voltak maradva, hogy Sztálin születésnapjáról lemaradtak a kiadással (dec. 22.)!Viccen kívül srácok, olvassátok el pl. alábbi ominózus baleset körülményeit, teljesen ezt juttatta most eszembe ez "CV release rush."
-
-
-
Jaj de hát ezt nem lehetett tudni, mielőtt kijöttek vele live-ra!
Ezzel szokták védeni őket.Na vajon miért nem játszott PT-t lófasz sem?
A játék eddigi legdurvább átalakításáról van szó, keményebb, mint az AFT változás anno, vagy a stealthfire kiszedése, vagy a smoke firing, vagy a camo-uniformizálás, de igazából jelentőségteljesebb, mint ezek együttvéve.
Egy teljes classt gondoltak újra az alapjaitól.Ennek fényében talán indokolt lett volna, hogy több embert csalogassanak PT-re, jobb, sokkal jobb jutalmakkal.
Mert ha azt mondják, helló, itt ez a rework, dolgozunk rajta hónapok óta, tudjuk, hogy marha kényes téma, senkit sem akarunk szopatni, így muszáj lenne nektek is tesztelni egy csomót, mert a zárt tesztekből több infót nem tudunk kinyerni, nesze, itt van a rendes accotokra 1000 dubi minden 20 csata után, ha tesztelitek ezt és ezt a hajót, amit beállítottunk a PT kikötőtökbe. Vagy 7 nap prém. Vagy 100 PT csata után egy általad választott T5-7 prém hajó.Bármi, amivel rá lehet venni az embereket a tesztelésre. Én pont lefostam, egyrészt mert a live kliensre is kevés időm van, másrészt pedig pontosan tudni lehetett előre, mennyire el fog gurulni a gyógyszer, és hogy egy pre-alpha (igen, pre, még nem alpha állapotú jelenleg a rework, hiába hazudgálnak, hogy már csak ki kell egyensúlyozni, se a UI, se a lagfixek, se az animációk, se az ágankénti végleges koncepció nincs meg) állapotú produktum fog kijönni live-ra, a retarditen lévő lázadás és toxic hangulat is nyilvánvaló volt, a CC-k többsége már a CV-k eltávolítására voksolna, csak adják vissza a népnek a randomot
És akkor a WG gondol egyet, hmm, még nem utálnak minket eléggé! Gulio T5->T6! Egész télen promóztuk a hajóval a karácsonyi konténereket, aztán sárba nerfeljük!
Annyira oroszok, annyira nincs érzékük a PR-hoz, vagy a közösségi relációkhoz, a cég imidzsének kialakításához, egy elfogadható belső tesztrendszer felállításához, hogy az igazán lenyűgöző
-
A lepattatnó, nem sebző torpot szerettük volna nagyon sokáig, sosem lett semmi belőle, túl nagy lett volna a felháborodás DD / CV részről. CV-k esetén a flooding esélyét így is több lépcsőben nerfelték az évek alatt.
Pedig nem lett volna hülyeség, létezett a jelenség a valóságban... ha olyan szögben ér a torp, sok esetben simán lepattan, és nem robban fel. Most ha kapsz egy torpot ami szembe jön veled, garantált flood... de még ha épp csak hozzád ér a torp beltnél, akkor is pukkan.
Ja és a flak így van, próbáltak egy kis színt vinni vele az AA dodge-ba. Önmagában amúgy nem rossz ötlet.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest