Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Szerintem a DD-k sebességét ki kellene tolni 50-60-ra, mert vicc, hogy nem érek utol egy másik hajót....
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nyilván nem.... de azért nem is botokkal játszik az ember ....... vagy nincs annyi taktikai érzék hogy ha már vagyunk páran megosztva támadjunk, ne mindenki egy oldalon?
-
Tuco Ramirez
őstag
-
Sebestyen01
őstag
válasz
D.Orion
üzenetére
Hát igen, WOT-ban legalább lehetett a nyomorult csapattagokat minimálisan kompenzálni azáltal hogy te tudtad micsinálsz, itt sajnos ez nem teljesen jön be.... én ma 4 menetet mentem, egy szorzó se sikerült, elég is volt, hétvége van, meg szünet, én nézem magam hülyének hogy mit várok jobb úgy sem lesz sajnos!

-
D.Orion
veterán
Komolyan mondom ezzel a játékos közösséggel nem lehet értelmesen és eredményesen játszani:
Életem köre Clemson-al, mekkora lett volna már ha ez az X3:

B-n középen keveregtem 5 percig! mire el tudtam foglalni és közben torpedóval elintéztem egy DD-t, Csatahajót meg elkergettem. Utána 2280hp-val kicsináltam egy AC-t full hp-ról torpedókkal. Következett egy másik full hp-s DD torpedókkal. De egyszerűen semmi nem volt elég a győzelemhez.Erre a következő körben két kicseszett lemming horda, egyik balra másik jobbra került. Mieink voltak a gyorsabbak, nesze neked X3!

Ezt a játékot is a játékos közösség teszi tönkre!

Ui.: Nincs prémiumom és nem is lesz.
-
h1mpi
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Igen a torpedó bombázókon kell tartani a szemem rendesen. Elég jól felszereltem, így jobban fordul és azért el tudom kerülni a torpedókat. Főleg, mivel zárt béta alatt sokat mentem AC-kkel ismerem is a metódikáját.
-
D.Orion
veterán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Platoonba összeállva kicsit jobb hajókkal lehet farmolni. Főleg ha sikerül lebeszélni, hogy akinek jobban kell a credit annak meghagyják a könnyű cëlpontokat. T5 felett már biztos nehezebb.
-
Tuco Ramirez
őstag
-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Itt, ha megyek egy jobb kört Arkansas Beta-val 250-300K credit. Wotban max 80K, de akkor már tank ász.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Volt ma hozzá szerencsém, elég beteg a 300mm-es löveg T2-be

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Én ezen a japán dögön gondolkodtam, de vadászkutya legyek, ha veszek T2-es hajót...
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na mind1 1 szó mint 100 beneveztem 30 nap prémiumra

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
WoT-ban a 20k pluszért is tolni kell magasabb szinteken...
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát prém nélkül azért tolni kell a szekeret a 100k plusszért!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
De nem is kapsz zsebbe 100k-t egy átlag menetért...
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát nem tudom nem 20 milla egy tank

-
sith7
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
tudom, átérzem én is ...
T7 -es japán cirkáló
T6 - os amerikai cirkáló
T6 - os japán csatahajó
T5 - ös amerikai csatahajóEzek vannak jelenleg, de egy modul felhelyezése itt már komoly pénz
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
WoT-ba nem?
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
itt prémmel is rá kell feküdni egy t8-9-10 kitermelésére, még most néztem át pontosan mi mennyi

-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Mar a New York-Omaha parosrol eleg lassan lepek elore premium nelkul, ha jol remlik 8-9 millio kellene a kovetkezo cirkalora es csatahajora.
-
sith7
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
nem tudom .... "más" fórumokon már a tier 9 -es csatahajóval küzdenek néhányan ...
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nem kicsit.....

-
h1mpi
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
igen az jó lenne, mert, ha van "okos" kód lehetne ide-oda rakni az aranyat is.
-
Tuco Ramirez
őstag
Valóban, de ha még a gold is közös lenne, az lenne az igazi.
A Warplanes-el közös az is, szóval idővel talán meglépik itt is...Sebestyen01: Valamit csúnyán elszámoltak ezen a téren a WG-nél, szerintem újra lesz a kreditrendszer balanszolva, különben a top tierek kongani fognak az ürességtől és jön a népharag.

-
Sebestyen01
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Kicsit durván szarul van a kreditrendszer

-
h1mpi
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Ami jó, hogy a WoT-os prém itt is érvényes.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Azt nem csodálom. T5-6 környékén durván kezdenek drágulni a hajók és a modulok... prém nélkül nem hiszem hogy 1, max 2 ágnál többet lehet magasabb tierben húzni.
-
Sebestyen01
őstag
Látom nem csak én szopok
, úgy érzem kell prémium nekem, érezhetően jobban pörög tőle a game? Mert akadtak kis kreditgondok, aztán na 
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Oldalról jött be és ketten is szórtuk... nem is ment tovább

-
Sebestyen01
őstag
Na akkor úgy látom ezekről a hajókról lekéstem sebaj

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Zárt béta alatt kellett menni 50 csatát.
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ja, hogy ez megy T3 csatába is?
Akkor még próbálkozom vele. De szép kör, grat hozzá. 
-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01
üzenetére
A zárt bétán is voltam már. Gondolom azért kaptam. Mindkét accomra megkaptam, pedig az egyiket nem is használom

-
Sebestyen01
őstag
Ezeket a beta hajókat hogy lehetett megszerezni?

-
h1mpi
félisten
4 on 1 ben maradtam Arkansas Bétával és nem mertek rám jönni capeltek
275K credit lett a vége....Ezt csak AP-val kell használni. Úgy szórtam a 20K dmg-eket, hogy pislogtak

-
-
Malibutomi
nagyúr
Hihetetlen hogy en mindig abba a csapatba kerulok mostanaban, ahol elfogy a csapat fele-haromnegyede kb 5 perc alatt, aztan hiaba kuzdunk a vegsokig, ledaralnak minket.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát nem tudom 10 sec az nálam annyira nem gépfegyver

-
h1mpi
félisten
Végre megvan megint az Isokaze, lehet szívatni a népet

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Rosszul olvasol, a Chikuma tényleg nem egy rossz hajó. Gyorsan lő sokat, elég mozgékony is.
-
Chabe89
addikt
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Tenryu már egész jó, Kuma meg főleg csak nagyon könnyű neki citadelt lőni. Furutaka egy borzalom jelenlegi állapotában, de ezt már írták korábban is. Tovább még nem jutottam. Gyűjtögetem a free XP-t, hogy ne keljen vele annyit kínlódni, de állítólag buffolva lesz úgyhogy most már inkább megvárom hátha használható lesz.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha jól olvasok a sorok közt lesz anyázás

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Viccelsz? Az egy nagyon jó hajó!
-
Sebestyen01
őstag
Csikuma.... én hülye belefogtam ebbe a fejlesztési fába..... fúúúúúúúú nyugtassatok meg ennél csak jobb lesz eddig siralmas

-
Jacktor
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
Jobb felül Fiók létrehozása link? -
TESCO-Zsömle
titán
Valaki megmondaná, hogy a wows.hu-ra hogy lehet regisztrálni? Kérdeztem itt Jacktor-t is privátban, de nem válaszolt...
-
h1mpi
félisten
Még mindig nem tanulták meg az idióta cuiserek, hogy ha kint van frontvonalon két DD, akkor nem hajózunk előttük el, mert torpedóznak...
-
Jacktor
aktív tag
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja oké azért nem húztam eddig, mert azt hittem lesz

-
h1mpi
félisten
még lesz reset ugye?
-
D.Orion
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ma eddig öt kört mentem vele, de nincs meg az x3. A többi hajómnál max. a harmadikra meglett és 5K xp alatt kevés kört volt, hála a +50% zászlónak is még.
(#1834) Sebestyen01: Néha tudok menni régi baráttal pár kört, vele mondjuk minden játékban össze vagyunk szokva. De csak is kizárólag hang kommunikáció mellett érdemes.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
D.Orion
üzenetére
Én egy héten át nem tudtam leszorzózni. Ennyi kellett, hogy összegyűljön a szabad. Ketten szakaszoztunk, és ha valamelyikünk Phoenix-et hozott, azt a csatát buktuk. Hiába hoztuk ketten az egyik oldalt, a másik akkorát bukott ,hogy ránk esett 6-8 ellenséges hajó közel full HP-n, és ez így ment végig. Kicsit se lett elegem abból az elátkozott tutajból... Pedig szerintem nem egy rossz ladi, simán lehetne vele halászni...
-
D.Orion
veterán
Eddig úgy véltem, hogy ez a Phoenix, azért rossz, mert pont a St. Louis után jön. Rájöttem, hogy valójában mi vele a helyzet: EZ egy semmi, használhatatlan ladik.
-
D.Orion
veterán
válasz
Sebestyen01
üzenetére

Kétlem, hogy március óta történt volna lényegi változás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Ja mert a GTA V-ben is 100 körül van hiszem, hogy ez jobban megterheli

-
Chabe89
addikt
A Hotspot nevű pályán másnál is érezhetően rosszabbul fut valamiért a játék vagy csak nálam? A többi pályán 40-50 FPS megvan általában, de itt ilyen 17-8 FPS-re is leesik néha.
-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Nekem 144 Hz-es a monitorom szóval a vsync nem korlátozza. Nem tudom miért ennyi?....
-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Akkor lehet az téveszt meg. Nekem is annyi és egy 980Ti+4790K-val nyomom...
A WoT 120-al is megy.... -
Bad Pritt
félisten
Mármint mi nem? Nem próbáltad, vagy nem lesz játszható?
Csak mert WoT-ot toltam pár napig IGP-vel, mikor még nem volt meg a kártya egy éve és az működött, itt meg még több fps-em is van jelenleg, mint a tankosban.(#1814) TESCO-Zsömle: Az lesz, hazaérek megnézem, csak gondoltam hátha van valakinek tapasztalata.

-
Bad Pritt
félisten
HD4600 IGP-vel játszik valaki? Eladom az R9 280-at, kíváncsi lennék, hogy az i5 önmagában képes-e értékelhető játékélményt produkálni.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Mondjuk a WG-től nem idegen a játékosai szemébe hazudni...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nagyon meglepődnék, ha ez lenne a végleges, hivatalos lista, inkább kamuszagot érzek a levegőben. Az első fele még rendben lenne van nagyjából, de pl. T9-nek betenni az 1906-ban elkészült Roon páncéloscirkálót, hát hogy is mondjam, elég vicces. Arról az apróságról nem is szólva, hogy a Yorck és a Roon ugyanazon hajóosztály két tagja az egyik mégis T7 a másik meg T9?
A T10-es Hindenburg pedig nem cirkáló volt, hanem csatacirkáló, méghozzá kora egyik legjobbja. A cirkálóágba elég durva lenne, ha beletennék, T4-5 csatahajónak viszont beférhetne. -
Sebestyen01
őstag
Clevelandel ma már a 3. detonationt szopom be.... hihetetlen!

-
D.Orion
veterán
Jut is eszembe:
gamemodels3d.com-on lehet szemezgélni a hajó modellek között.
-
szilva01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Komolyan egy első világháborús szar lesz a tier 10 cirkáló, míg pl. a Scharnhorst osztály benne sem lesz?

Szerk.: Az egész ág első VH-s az admiral hipperen kívül????? Én vagyok helikopter?
Szerk.: MAjdnem az egész...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hirek szerint egyenlőre csak a cirkáló ág. Nem tudom mennyi meló lehet a hajókkal. Szépen apránként jön a flotta.
-
Malibutomi
nagyúr
De szeretnek egyszer ilyen menetet

-
Gaz 78
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Oje már várom a full Bismarck csatákat.
-
Malibutomi
nagyúr
Mire megszabadulok tole egesz belejovok az Omahazasba.
Persze az meg soka lesz, meg kell tobb mint 20K a Clevelandig.
Valamiert ram vannak allva a hordozok, megint folyamatosan jottek ram a bombazok, meg a torpadovetok is.
Kb a meccs feletol olyan 5K eletem volt, de behuztam ket cap-et es lenyomtam egy hordozot is, es tul is eltem a csatat
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

NC!

Az a T2-es semmirevaló volt de az ment a levesbe, így azért nem olyan egyszerű.... 

A Warplanes-el közös az is, szóval idővel talán meglépik itt is...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A T10-es Hindenburg pedig nem cirkáló volt, hanem csatacirkáló, méghozzá kora egyik legjobbja. A cirkálóágba elég durva lenne, ha beletennék, T4-5 csatahajónak viszont beférhetne.