- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Google-lel kapcsolatbna kérdeznék... van egy weboldalom, ami csak egy statikus weboldal Elementorral szerkesztve. Feltöltöttem eg XML webhelytérképet, és most minden kép meg elem az oldalról, megjelenik a keresésben. Próbáltam törölni egyesével, a google seach console-ból, de amint kitörlök pár URL-t, helyette megjenlik másik 3. Hogy tundám alapból úgy kezdeni, hogy csak az a pár url jelenjen meg, amit én szeretnék?
Ahogy ezt a kérdést írtam eszembe jutott, hogy esetleg manuálisan szerkesztem az xml-t? Ez megoldható?
üdv
-
olloczky
senior tag
válasz
bence092301 #5707 üzenetére
Nekem az mhosting-nál van wordpress tárhelyem, csak ajánlani tudom őket
-
olloczky
senior tag
Hali
Amikor elkuldesz egy linket pl messengeren akkor megjelink a link alatt egy leiras, meg egy kep is. Ennek a kis dobozkanak mi a pontos neve es hogy tudom szerkeszteni, azt ami megjelenik benne?
Elore is koszi
Udv -
olloczky
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném elérni, hogy ha egy menüpontra kattintunk, akkor az az adott oldalon belül vinne az adott szakaszhoz. Tehát ha rákattintok, hogy kapcsolat, akkor ugyanazon az oldalon tekerjen lentebb a kapcsolat részhez. Erre egy ilyen megoldást találtam: [link]. Tényleg ilyen bonyolult a megoldás hozzá, vagy tudtok valami egyszerűbbet?
üdv
-
olloczky
senior tag
válasz
adatfalo #3238 üzenetére
Szia
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ez a chrome-os megoldás tetszik! A sulinak már újabb honlapja van, nem az az 5mp-es. Bár be se linkelem, mert az talán még gázabb (meg nem is én csináltam)..
Annyira nem is érdekel, hogy néz ki, mert a célközönség sem az, akinek az számít, hogy hogy néz ki egy weblap. A tartalom legyen rajta normálisan feltöltve és kész. Viszont a téma váltás biztos lesz, amiket most linkeltél még nem is láttam ezelőtt
-
olloczky
senior tag
Hali
Lenne pár kérdésem egy iskola iskola honlapjával kapcsolatban, amit én szerkesztek. A főmenüelemeknek és a legördülőmenü elemeknek a szövegét szeretném átszínezni feketére. A honlap címét is szeretném átszínezni, illetve rögtön alatta és a fejléc képe között van egy fekete csík azt szeretném eltüntetni még.
Engedélyeztem a regisztrációt és bejelentkezést ám ha valaki regisztrál sima felhasználóként (subscriber) akkor van egy olyan oldalsávi menüpont, hogy honlap adminisztráció, amin ugyan kevés dolog látszik, mégis szeretném ha nem lenne ott.
Előre is nagyon szépen köszönöm
üdv
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
A suliban ahol dolgozom egy weboldalt csináltunk az egyik tagintézménynek itt. Kérdésem: hol tudom megváltoztatni a fekete menüsor színét?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest