- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
olloczky #5677 üzenetére
Szia!
Van ahol Social meta adatoknak hívják (Open Graph protocol http://ogp.me/). A legegyszerűbb ha telepítessz egy SEO plugint ami kezeli ezeket és lehetőséget ad arra, hogy szerkeszthesd! Én az All in One SEO-t szoktam használni , amin belül még telepíteni kell az említett Szociális meta funkciót. Így már meg fog jelenni egy ablak a bejegyzés szerkesztésénél, ahol a címet, leírást és adott esetben más featured image-et is megadhatsz.
Amit még érdemes tudni, hogy ha a facebook már bescrappelte az adott hivatkozást, akkor nem biztos, hogy a fenti változtatások egyből meg fognak jelenni, ehhez való a https://developers.facebook.com/tools/debug/ ahol debuggolni tudod a linket és újra scrappelni, hogy a már jó meta adatokat szívja be a facebook!
-
válasz
olloczky #5642 üzenetére
Ha a horgonyt megtaláltad és kijelölted hova mutasson (pl bekezdés címe), akkor az aktuális horgony nevét amit megadtál neki #horgonynev módon a menübe felveszed saját linkes hivatkozásnak. Én is használok ilyet.
Gomb példa:
Valami gombnévhttps://sajatoldal.hu/oldalneve#horgonynev
-
adatfalo
senior tag
válasz
olloczky #3237 üzenetére
Szia!
Szívesen segítek, tekintve, hogy én is miskolcon születtem, de engedj meg egy kritikát. A jelenlegi weboldal, az említett módosítások ellenére se lesz szép. Nagyon 90'-es évek. Miért nem választasz valami szép, már majdnem kész template-et (akár ingyen), vagy potom pénzért. Ahogy látom az iskolának jelenleg is van egy weboldala, felépítésétől eltekintve nem tűnik sajnos jobbnak/szebbnek.
Egyébként a sidebar tartalmát (az oldalsáv) a widgetek menüpontban (Megjelenítés->Widgetek) tudod módosítani, így ott tudod eltüntetni az Adminisztrációval kapcsolatos dolgokat.
Ha továbbra is úgy gondolod, hogy ezt a template-et szeretnéd csiszolgatni, akkor írj és segítünk a css módosításában (chrome-ban amúgy egyszerű rájönni, hogy mit kell módosítani: jobbklikk az adott objektumra, Vizsgálat-> és láthatod a forráskódját, illetve a CSS-t is, amit élőben szerkesztve láthatod, hogy mi módosul, ha tetszik az eredmény, akkor ezeket a módosításokat kell ténylegesen is elvégezni a style.css file-ban és felülírni az ftp-n.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged