- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
... én több, mint 10 éve a Magyar Hostingnál intézem a tárhelyet a weblapokhoz, amiket én csinálok (van VPS szolgáltatásuk is).
Egy problémát tapasztaltam (eddig 2x fordult elõ): bejelentik és átköltöztetik a weblapot egy másik szerverre, ami valamiért nem sikerül tökéletesen. Mindig volt egy-két dolog, ami miatt verni kell náluk az asztalt, persze utána kijavítják. Amúgy korrekt csapat - az én tapasztalataim szerint. -
Ha nem változtatod meg, és valahogy hozzáfér távolról is, persze hogy át tudja írni az adatbázisban.
Törés után szerintem alap kéne legyen, hogy minden admin (és nem admin)jelszót lecserél az ember. Persze ehhez pontosabb elemzés kellene, hogy mikor mihez fért hozzá, hiszen az user-ek adatait is lemásolhatta, Így azok nevében is garázdálkodhat, vagy érzékenyebb személyes adatokat is ellophat.Azért az elég szomorú, hogy kifü és az nki nem kommunikálnak egymással!
-
hkari
őstag
Sajnos én sem vagyok a témában pro, csak annyit tudok hogy egy erős 8-10 karakteres jelszót erővel kb. lehetetlen feltörni.
Ez pl egy jópofa oldal, bár nem javaslom hogy pont a te jelszavadat írd be, fene tudja hogy tárolja-e
Nekem úgy tűnik hogy ez pl szolgáltató függő is. Amíg a tarhely.eu-nál voltam azért előfordultak hibák. Mióta a nethelynél vagyok 50+ oldallal azóta semmi nem történt, pedig javarészt nem is használok semmi biztonsági bővítményt, mert lassítanak.
Alapvetően a bővítményeket redukálom a legminimálisabbra, és ha fizetőset akkor csak hivatalosan megvettet használok. Ha netán valami gikszer van, mindig FTP-n nézek körül, mert a dátumok 90%-ban mindig nyomra vezetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen videókártyát?
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest