Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- LG V30 - vezércsel
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeniX-
senior tag
válasz
jokerone
üzenetére
Halihó, sajnos még nem találkoztam ilyen problémával.
További logokat nem láttál esetleg? Rendszergazdai logok a serveren..?Találtam két linket, nekem ez a legfőbb skillem. :-D hátha jó valamire.
[https://wordpress.org/support/topic/token-has-been-expired-or-revoked-2/]illetve:
[https://blog.timekit.io/google-oauth-invalid-grant-nightmare-and-how-to-fix-it-9f4efaf1da35] -
jokerone
tag
válasz
jokerone
üzenetére
Sziasztok!
Sajnos 1-2 hetente eldobja a kanalat a linkelt megoldásom és újra kell engedélyeznem a gmail-ben az appot. (viszont addig nem küldi el az üzeneteket az oldalról, aminek nagyon nem örülök)
Ilyenkor WP Mail SMTP ezt a hibaüzit dobja:
EMAIL DELIVERY ERROR: the plugin WP Mail SMTP v2.7.0 logged this error during the last time it tried to send an email:
Mailer: Gmail
{
"error": "invalid_grant",
"error_description": "Token has been expired or revoked."
}
Please re-grant Google app permissions!
Go to WP Mail SMTP plugin settings page. Click the “Remove Connection” button.
Then click the “Allow plugin to send emails using your Google account” button and re-enable access.Van esetleg bárkinek ötlete, hogy miért lehet, vagy találkoztatok ezzel a hibával? Esetleg használjak más megoldást az üzenetküldésre (contact form-ból megy (ha megy) jelenleg gmail-re WP Mail SMTP segítségével)?
Köszi előre is.
Üdv:
Laci -
jokerone
tag
válasz
jokerone
üzenetére
Sziasztok!
Sajnos a problémám még mindig aktuális. Azt figyeltem meg, hogy ha egy bővítményt kikapcsolok (vagy be) és törlöm a gyorsítótárat, akkor egy idő után vagy nem jelennek meg a képek, vagy ha éppen nem látszanak a galériákban, akkor újra megjelennek.
Eddig Smush-ra gyanakodtam, de a múltkori kikapcsolás után idővel ismét eltűntek a képek a galériákból, így nem hinném, hogy ez a hibás. Swift performance talán?
Találkozott már más is ilyen hibával? Tudom ezt jelezni WP fejlesztők felé?Köszi előre is mindenféle segítséget.
Üdv:
Laci -
sz.j
nagyúr
válasz
jokerone
üzenetére
A Swift Performance-ből létezik ingyenes is, ha gondolod próbáld ki.
-
sz.j
nagyúr
válasz
jokerone
üzenetére
A W3TC beállításáról itt találhatsz infót, de ha fizetős plugin is szóba jöhet, akkor szerintem a Swift Performance a nyerő. Ez utóbbi a képeket is tömöríti.
-
jokerone
tag
válasz
jokerone
üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből.. ahogy látom a Defer parsing Javascript is jól van beállítva nálam(vagy csak hiszem
) : Minify / JS minify settings / "Operations in areas" -nál kettőt próbálok Default (blocking)-on hagyni, egyet pedig Non-blocking using ("defer")-re teszek. Bármelyikhez is próbálom tenni, az eremény ugyanaz, nem lesz 100% gtmetrixben ez a rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Hisense LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) : Minify / JS minify settings / "Operations in areas" -nál kettőt próbálok Default (blocking)-on hagyni, egyet pedig Non-blocking using ("defer")-re teszek. Bármelyikhez is próbálom tenni, az eremény ugyanaz, nem lesz 100% gtmetrixben ez a rész.