- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jokerone
tag
válasz
jokerone #7139 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos 1-2 hetente eldobja a kanalat a linkelt megoldásom és újra kell engedélyeznem a gmail-ben az appot. (viszont addig nem küldi el az üzeneteket az oldalról, aminek nagyon nem örülök)
Ilyenkor WP Mail SMTP ezt a hibaüzit dobja:
EMAIL DELIVERY ERROR: the plugin WP Mail SMTP v2.7.0 logged this error during the last time it tried to send an email:
Mailer: Gmail
{
"error": "invalid_grant",
"error_description": "Token has been expired or revoked."
}
Please re-grant Google app permissions!
Go to WP Mail SMTP plugin settings page. Click the “Remove Connection” button.
Then click the “Allow plugin to send emails using your Google account” button and re-enable access.Van esetleg bárkinek ötlete, hogy miért lehet, vagy találkoztatok ezzel a hibával? Esetleg használjak más megoldást az üzenetküldésre (contact form-ból megy (ha megy) jelenleg gmail-re WP Mail SMTP segítségével)?
Köszi előre is.
Üdv:
Laci -
jokerone
tag
WP Mail SMTP nem volt beállítva és azért dobta vissza valószínűleg a Gmail SPAM-ként.
Ha valakinek szüksége lenne rá én ez alapján mentem végig:
https://wpmailsmtp.com/docs/how-to-set-up-the-gmail-mailer-in-wp-mail-smtp/Köszi a választ azért, boldog nyulat mindenkinek
Üdv:
Laci -
jokerone
tag
Sziasztok!
Pár napja/hete (?) nem működik rendesen a contact form. Gmail-es fiókba kéne továbbítódjon, de csak Roundcube-ban találok bármit a teszt üzeneteimről. Ha üzenetet próbálok küldeni jó ideig teker, aztán azt írja "Egy hiba történt az üzenet küldése során, a műveletet meg kell ismételni." Roundcube-ban pedig ezt látom:
A message that you sent was rejected by the local scanning code that
checks incoming messages on this system. The following error was given:
This message was classified as SPAM and may not be deliveredVáltozhatott valami, ami miatt SPAM-nek jelez minden üzenetet? Tudjátok esetleg, hogy hol tudnám ezt állítani? Szolgáltatónak írtam már, hátha náluk a hiba, de gondoltam hátha Ti is tudtok erről valamit.
Szerk: Próbáltam visszatérni régebbi verzióra is, de az sem segített. Viszont valami közben történt, mert pár levél átjött gmail-re.
Köszi előre is.
Üdv:
Laci -
jokerone
tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni valami megoldást arra, hogy a következő oldalban a beágyazott formot ne külön kelljen görgetni, hanem az oldallal együtt lehessen lefelé haladni?
https://nyaradiphotography.hu/szavazas/Avadát használok és google forms van beágyazva.
Köszi előre is!
Üdv:
Laci -
jokerone
tag
válasz
jokerone #6677 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos a problémám még mindig aktuális. Azt figyeltem meg, hogy ha egy bővítményt kikapcsolok (vagy be) és törlöm a gyorsítótárat, akkor egy idő után vagy nem jelennek meg a képek, vagy ha éppen nem látszanak a galériákban, akkor újra megjelennek.
Eddig Smush-ra gyanakodtam, de a múltkori kikapcsolás után idővel ismét eltűntek a képek a galériákból, így nem hinném, hogy ez a hibás. Swift performance talán?
Találkozott már más is ilyen hibával? Tudom ezt jelezni WP fejlesztők felé?Köszi előre is mindenféle segítséget.
Üdv:
Laci -
jokerone
tag
Sziasztok!
WP 5.5.1-re frissítés után nem jelentek meg a képek a galériákban, vagyis van ahol igen és van ahol nem. Ráadásul ezt úgy, hogy néha egyik volt jó, aztán a másik. WP frissítés előtt bővítményeket is frissítettem, úgyhogy a kezdeti sokk után kikapcsoltam a Smush-t (amit wp előtt frissítettem 3.7.0-ra) és most minden jónak tűnik. Csak azért írom le hátha másnak is gondot okozna.
update: Smush-ban kell csak kikapcsolni a lazy load-ot (gondolom akad a wp hasonló funkciójával) és működik a pluginnal is rendesen.
Üdv:
Laci -
jokerone
tag
válasz
CharlieDrop #6332 üzenetére
Értem.. Gondolom a többi nextgen képformátumra is igaz ez akkor. Várható, hogy ezen változtatnak?
-
jokerone
tag
válasz
CharlieDrop #6330 üzenetére
Mert hogy nem támogatja sok böngésző, vagy miért?
-
jokerone
tag
Következő kérdésem a webp használata lenne. Azt már megtaláltam hogyan lehet felerőszakolni webp file-okat wordpressre, viszont ahogy látom még mindig elég sok böngésző nem tud vele mit kezdeni, így alternatív megoldásként ezek a böngészők egy "backup" JPG-t használják ilyenkor. Viszont ez nem teljesen világos, hogy ezt mivel tudom beállítani? Esetleg létezik erre plugin (ingyenes, mert azt látom, hogy sok képoptimalizáló tudja ezt a fizetős verziónál), vagy csak úgy, ha beleírkálok kódokba?
Próbálkozom megtalálni a megoldást, de hátha valaki már túl van ezenKöszi a válaszokat előre is!
Üdv:
Laci -
jokerone
tag
Végül feladom a W3TC-t (de csak egy ideig). Itt a fórumban pont te törölted (még 2014ben
) , és azt beszéltétek akkor, hogy 2 helyen tárolhat adatokat törlés után:
.htaccess és wp-config.php file-okban. Ezeket átnéztem, de miután disabled-be tettem minden részt, és deaktiváltam a bővítményt már nem látok sehol semmit. Gondolom így nem hagy semmit maga után.
Első próbának jön a Swift Performance. -
jokerone
tag
válasz
CharlieDrop #6316 üzenetére
Köszönöm neked is a segítséget!
Egyébként azt néztem, hogy a w3tc szerint nem aktívak az alábbi modulok:
mod_deflate: Not detected mod_env: Not detected mod_expires: Not detected mod_filter: Not detected mod_ext_filter: Not detected mod_headers: Not detected mod_mime: Not detected mod_rewrite: Not detected mod_setenvif: Not detectedViszont kérdeztem a tárhely szolgáltatót, és ő azt mondja az ő oldalukról aktívak és használhatóak. Kell még engedélyezzem másol is ezeket?
Üdv:
Laci -
jokerone
tag
válasz
jokerone #6309 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből.. ahogy látom a Defer parsing Javascript is jól van beállítva nálam(vagy csak hiszem
) : Minify / JS minify settings / "Operations in areas" -nál kettőt próbálok Default (blocking)-on hagyni, egyet pedig Non-blocking using ("defer")-re teszek. Bármelyikhez is próbálom tenni, az eremény ugyanaz, nem lesz 100% gtmetrixben ez a rész.
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Újdonság nekem a wordpress és az optimalizálás, viszont szeretném megérteni, amit csinálok. Adott volt egy fotós oldal (nyaradiphotography.hu), amit anno a fejlesztők elkészítettek, én pedig tovább faragtam. Most próbálnám a gyászos gtmetrix és pagespeed insights számokat feljebb tornázni, de egyelőre nem sok sikerélménnyel.
Telepítettem Smush-t, végigdarálta a képeket, de gtmetrix még mindig azt írja, hogy optimalizálni kell a képeket. Ha médiatárban megnézem, azt látom, hogy megcsinálta minden méretre az optimalizálást, kivéve a full méretre, mert azt írja azt úgysem használja az oldalon, csak tárolja a wordpress. Ha így van, akkor vajon miért sír a gtmetrix?
Következő 0 pontos az Inline small JavaScript. W3 Total Cache-t próbálok beállítani, és ebben a Minify menüpontban be van pipálva az Inline CSS és JS minification is. Esetleg nem jó helyen kapisgálok?
Ezután jönne majd még a Defer parsing of JavaScript, és egyéb "apróságok" de egyelőre az első kettőre keresem a választ.Köszönök mindenféle segítséget előre is!
Üdv:
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Netflix
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest