- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Yettel topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarnaB@hu
csendes újonc
Ahogy CharlieDrop említette, jelen
Mindenképpen elsőnek azt javaslom, hogy kövesd az official make.wordpress.org híreket és minden apróságról tudni fogsz.
Nem javasolt core dolgokat alakítani, ezért jobb inkább plugin formájában megépíteni egy egy funkciót ha kell mert akkor 95% tuti nem lesz gond ha a kód standardok helyesek.
Van amúgy beta frissítője WP-nek amiben lehet akár nightly vagy stable betakat is kérni amivel tesztelheted localon vagy egy staging oldalon minden oké-e. -
CharlieDrop
veterán
általában hagynak időt átállni az újra,
vagyis depracted állapotot sikítja, de még jó pár verzióig nem vezetik ki a funkciókat.Még szerintem erről Barna@WPSuli tud többet.
-
Met
nagyúr
Azóta "nem mertem" frissíteni a WordPress-t, mert nem akarom, hogy amíg még tesztfázisban vagyok, egy esetleg kompatibilitási hiba "kiszedjen alólam mindent".
Az miért jobb ha akkor frissíted amikor már véglegesen készen vagy és akkor hullik szét?Amúgy nem szokott gond lenni frissítésből. Annyi hogy megjelenés után érdemes várni pár napot a frissítéssel hogy ha valami nagy gond derülne ki akkor azt kijavítsák.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő