Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Sziasztok!
Adott egy belső hálón futó wordpress oldal (gyakorlatilag egy intranet felületként). Egy "NAS" szolgálja ki az egészet. Alapjában csak statikus tartalom van rajt, de most kicsit több kellene.
Azt már megtaláltam, hogy a NAS-on lévő felhasználókat fel tudom szinkronizálni rá (a NAS pedig az AD-ből húzza a user-eket, így egy adminisztrációs feladattal kevesebb). Viszont kellene egy olyan bővítmény rá, ami beolvassa egy adott mappa tartalmát és megjeleníti böngészhető/letölthető formátumban. A megadott mappán belül vannak további mappák és fájlok is (dokumentumok a legkülönbözőbb formátumban) Sőt! Ezt a beolvasást minden alkalommal, amikor megnyitják az adott oldalt (vagy sűrűre ütemezhető időközönként), újra beolvassa.
Mint a miniOrange - Embed SharePoint OneDrive Library/Documents/Files bővítménye, csak nem SharePoint mappából, hanem egy a NAS-on lévő mappából bedolgozva.
HA valakinek van tapasztalat bővítménnyel vagy akár csak tippje, amivel ezt meg lehet oldani, azt szívesen fogadnám.
(joomla alatt egy fapadosabb megoldás már futott, de erősen elavulttá vált)Kézzel nem szívesen pakolgatnám őket, mert a szülő könyvtár alatti tartalom akár napi szinten többször is változhat. Bővül, változnak az állományok nevei, kikerül belőle állomány, stb. Illetve összességében ~1000db fájlról van szó ~50 mappára lebontva (néhol almappásítva). Ezt a struktúrát pedig egy másik szerveren futó rendszer hozza létre és frissíti. Ezt meg tudom fogni egy job-al és át tudom másolni a NAS-ra. Utána csak meg kell jeleníteni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest