Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Érdekes probléma, sose gondolkoztam még el rajta évek alatt, de most az egyik ügyfelem azzal problémázik, hogy olyan a sablon, hogy a főmenüpontok egyből lenyílnak, tehát ha föléviszik az egeret, akkor egyből mutatja az almenüpontokat.
A probléma az, hogy vannak almenüponttal rendelkező főmenüpontok, amik alatt van tartalom, és vannak olyanok is, amik alatt nincs. Tehát vannak olyan főmenüpontok, amikre lehet kattintani és bejön egy új oldal, és vannak, amikhez # van rendelve, amikre kattintva nem történik semmi.
Szerinte senkinek nem jut eszébe végigpróbálgatni minden főmenüpontot, hogy vajon van-e tartalom mögötte vagy nincs, és, hogy ez így nem jó.
Ti mit szoktatok csinálni ilyen esetben? Inkább # jelet tesztek az összes menüpontra és beteszitek a főmenüpont tartalmát egy almenüpont alá? Vagy bíztok abban, hogy rá fognak kattintani az almenüponttal rendelkező főmenüpontokra is? Mert én eddig azt hittem, hogy ez egyértelmű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest