- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Érdekes probléma, sose gondolkoztam még el rajta évek alatt, de most az egyik ügyfelem azzal problémázik, hogy olyan a sablon, hogy a főmenüpontok egyből lenyílnak, tehát ha föléviszik az egeret, akkor egyből mutatja az almenüpontokat.
A probléma az, hogy vannak almenüponttal rendelkező főmenüpontok, amik alatt van tartalom, és vannak olyanok is, amik alatt nincs. Tehát vannak olyan főmenüpontok, amikre lehet kattintani és bejön egy új oldal, és vannak, amikhez # van rendelve, amikre kattintva nem történik semmi.
Szerinte senkinek nem jut eszébe végigpróbálgatni minden főmenüpontot, hogy vajon van-e tartalom mögötte vagy nincs, és, hogy ez így nem jó.
Ti mit szoktatok csinálni ilyen esetben? Inkább # jelet tesztek az összes menüpontra és beteszitek a főmenüpont tartalmát egy almenüpont alá? Vagy bíztok abban, hogy rá fognak kattintani az almenüponttal rendelkező főmenüpontokra is? Mert én eddig azt hittem, hogy ez egyértelmű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest