- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a részletes választ.
ott valami nagyon nem oké
Még most tanulom ezt az egészet, szóval elhiheted, még nagyon sok minden nem oké.Az SSL-plugint azért használtam végül, mert ahány helyen csak néztem, hogy kell kézzel beállítani, valami eltérés mindig volt a leírtak között, így arra gondoltam, hátha egy sokat telepített plugin legalább a biztosan megfelelő beállításokat adja.
Mert az oldalon, amit linkeltem, ez volt, ehhez képest viszont csak eltérő infókat találtam:RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
(Mint írtam párszor, nekem ez a terület még új, egyelőre tanuló üzemmódban vagyok, szóval ha már tanulok, szeretném jól csinálni, csak nehéz, ha eltérő információk vannak.)Az Analytics-ot érintő szerkesztést is megcsináltam volna kézzel a PHP fájlban, a nehézséget az adta, hogy Multi Site hálózatról van szó, ahol lesz 20-30 (vagy több) aloldal, és nem akarnám mindegyiknek egyesével szerkesztgetni a fájljait. A plugin pedig automatikusan megcsinálja minden új aloldalra.
Vagy inkább mégis csináljam kézzel, ezzel is megszabadulva egy plugintól?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest