Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Beigazolódott a sejtésem, a Swift Performance okozta a hibát (oldalszétesés), mert ha az eredetileg beállított és kb. több mint félévig hiba nélkül futott beállításoknál a "Critical CSS" mellöl ki lett véve a pipa, akkor a lifetimehez kapott plugin-al és a GDPR-el is stabil az oldal
Viszont az oldalak betöltése/optimalizáltsága katasztrofális mértékben romlott, az eddigi 99/100-ról 64/100. ill. 71/100-ra ..
. Bár kértem a supportot hogy segítsenek a régi optimalizáltsági értékek visszaállításában, el is kérték az oldalhoz való hozzáférési adatokat, de sajnos semmit nem javítottak az optimalizáltságom, sőt minimálisan csökkent az, valamint a válaszlevelükben nem jött javaslat, ezért kínomban elkezdtem a témával foglalkozni.A GTmetrix futtatását követően meglepődve láttam, hogy az "Enable gzip compression-ra E 0"értéket adott, pedig a Swiften be volt jelölve/kipipálva a gzip jelölőnégyzet ....
A netten találtam gzip kódot, miután ezt beírtam a .htaccess fájlba ugrásszerűen javultak az optimalizálásra (betöltési sebesség) kapott értékek, majd még két plugin-al kiegészítettem a Swift-et, valamint azt állítgattam, és így most a PageSpeed Insights-en, ha nem is a régi 99/100-as értékeket, de egy elviselhető 92/100, 97/100, illetve a GTmatrix-on A(99%), A(93%) értékeket kaptam .....Na ennyit a lifetime Swiftes "kalandomról" .....
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Thrustmaster th8a váltó
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Bár kértem a supportot hogy segítsenek a régi optimalizáltsági értékek visszaállításában, el is kérték az oldalhoz való hozzáférési adatokat, de sajnos semmit nem javítottak az optimalizáltságom, sőt minimálisan csökkent az, valamint a válaszlevelükben nem jött javaslat, ezért kínomban elkezdtem a témával foglalkozni.