Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nyilvanos domainen szerkesztem az oldalam par hete, robotok le vannak tiltva, meg senhol sincs publikalav a domain ami egy evig kb egy masik domainre volt forwardolva.
Nemreg feltettem a Simple History-t. Nagyon hasznos kis plugin. A fraszt hozta ram, most neztem a reportjat. Par naponta vilag kulonbozo pontjairol bejelentkezesi kiserletek van hogy csak par 10-100 de a rekorder 2000 probalkozas. Honnan tudnak egyaltalan errol az oldalrol, de ami inkabb fontosabb, hogy nincs valami lehetoseg hogy magyar ip-rol lehessen csak elerni?
Regebben olvastam hogy hackerek kedvence a wordpress de most komolyan egy par hetes oldalra is raugranak???
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest