- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Én akkor azt ajánlom, hogy csináld a sajátodon (egyébként nincs különbség), én is ott tesztelek mindent (mármint nem a tiéden, hanem a sajátomon
Nekem minden ügyfél oldala megvan klónban a saját tárhelyemen egy ugyfeldomain.sajatdomain.hu oldalon. Csak az a fontos, hogy migrálás után (Akeeba Backup nagyon jó erre, de fontos, hogy előre létre kell hoznod az adatbázist neki, amihez hozzákapcsolod) azonnal ki kell kapcsolnod a robotok bejárását, mert a végén még a tiédet is beindexelik és az nem lenne jó. Az mondjuk kérdés, hogy a saját tárhelyeden hány db aldomain engedélyezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem minden ügyfél oldala megvan klónban a saját tárhelyemen egy ugyfeldomain.sajatdomain.hu oldalon. Csak az a fontos, hogy migrálás után (Akeeba Backup nagyon jó erre, de fontos, hogy előre létre kell hoznod az adatbázist neki, amihez hozzákapcsolod) azonnal ki kell kapcsolnod a robotok bejárását, mert a végén még a tiédet is beindexelik és az nem lenne jó. Az mondjuk kérdés, hogy a saját tárhelyeden hány db aldomain engedélyezett.