- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Szia!
Köszi ismét a profi cikket: WPSZAKI.
Kipróbáltam, és szépen működött a költöztetés a végére, de kellett egy pici módosítást eszközölnöm a cikkhez képest, leírom, hátha bele szeretnéd írni.Mivel az adatbázis helyreállítás folyamatosan SQL Error #1071 -es hibát dobott bármit csináltam, kicsit utánanéztem a dolognak (pl. [link]), és kiderült, hogy az adatbázis kódolásával voltak gondok.
Ugye alapból pipa van az "Allow UTF8MB4 auto-detection" előtt, a fölötte levő 2 előtt pedig nem. Belenéztem a forrás oldal wp-config.php file-jába, ahol ez a sor szerepelt:
/** Database Charset to use in creating database tables. */
define('DB_CHARSET', 'utf8');Ezért kikapcsoltam az alsó opciót, a fölötte lévő kettőt pedig be, és azonnal sikerült az adatbázis helyreállítása.

Viszont van egy kis gondom a Chrome-mal. Mindenhol (Firefox, tablet, okosteló) szépen megjelenik az új oldal, de a Chrome valamiért azonnal átirányít a régire. Nem szeretnék cookie-kat üríteni, mert sok minden ott tárolódik, ami kell. Van valami megoldás erre a cookie törlésen kívül?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő