- iPhone topik
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, remek problémába ütköztem: Költöztetnék egy weboldalt, a megrendelőnek nem jó az a szolgáltató, akit ajánlok, neki van saját bejáratott embere... ez még nem lenne baj, de amikor phpmyadminban importálnám a dumpot, akkor nekem azt mondja, hogy "500 - inernal server error", na elküldtem az adatbázist a srácnak, hogy oldja meg, erre ő ezt az üzit kapta, hogy:
09:49:29 Restoring D:\Utilities\xxxxxxxxxxxxxxxx (7).sql
Running: mysql.exe --defaults-file="c:\users\admini~1\appdata\local\temp\2\tmpwdtjuk.cnf" --host=localhost --user=root --port=3306 --default-character-set=utf8 --comments --database=webshop_xxxx_hu < "D:\\Utilities\\xxxxxxxxxxxxxxxx (7).sql"
ERROR 1062 (23000) at line 84: Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'Operation failed with exitcode 1
09:49:36 Import of D:\Utilities\xxxxxxxxxxxxxxxx (7).sql has finished with 1 errorsA srác persze aszongya, hogy hibás a dump.
Eddig ilyennel még nem találkoztam, pedig már költöztettem pár oldalt. Tud valaki valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Kína belenyúlna az internetes platformok árazásába
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest