- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Clip – cimpazaj
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas1985
tag
Ismét segítséget kérnék.
Azt szeretném megoldani hogy a fejléc képe egy vonalba legyen az oldal tartalmával, ne beljebb kezdődjön, találtam ilyen témát de jobb lenne Twenty Sixteen sablonban összehozni mert azt már úgy nagyjából összeraktam.
Illetve olyan gondom van hogy a kezdőoldalon azt szeretném megoldani hogy egy táblázat egyik felébe kerüljön egy szöveg a másikba képek, de valahogy sosem tölti ki megfelelően az oldal szélességét, próbáltam az is hogy a z oszlopok szélességét autora rakom , akkor sem az igazi.
A harmadik gondom hogy szeretném a fejléc illetve a logo és a tartalom között üres részt csökkenteni, keresgéltem minden felé de nem találtam olyan megoldást ami jó lett volna.
Negyedik problémám, woocommercebe szeretném levenni a „kosárba rakom” gombot és csak az adott termék lapján meghagyni.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Haditechnika, harcászat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest