Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Dexter68
üzenetére
Feltettem, de igazából nem jelent meg sehol semmi új opció és olvasva a hszeket ez nem is egészen az amit keresek. Itt egy fix permalinket lehet beállítani több kategóriára, hogy mindig azt mutassa, már ha jól értem.
Des1gnR:
Ebben a felállásban, ha az adott termék adatlapjára mész, akkor nem látod, hogy milyen kategóriában vagy.
Ami nekem kéne, hogy a termékkategória előtag és a termék közvetlen előtag megegyezzen.Úgy lehetne elérni, hogy a termékek oldalon mutassa a termékkategóriákat, ott egyre rákattintva, adja hozzá az kategóriát, majd a egy termék kiválasztásánál az adott terméket. Ez lenne az ideális legalábbis.
üzlet -> termékkategória/kategória1 - > termék1
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S27E510CS LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest