Hirdetés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Dexter68
üzenetére
Feltettem, de igazából nem jelent meg sehol semmi új opció és olvasva a hszeket ez nem is egészen az amit keresek. Itt egy fix permalinket lehet beállítani több kategóriára, hogy mindig azt mutassa, már ha jól értem.
Des1gnR:
Ebben a felállásban, ha az adott termék adatlapjára mész, akkor nem látod, hogy milyen kategóriában vagy.
Ami nekem kéne, hogy a termékkategória előtag és a termék közvetlen előtag megegyezzen.Úgy lehetne elérni, hogy a termékek oldalon mutassa a termékkategóriákat, ott egyre rákattintva, adja hozzá az kategóriát, majd a egy termék kiválasztásánál az adott terméket. Ez lenne az ideális legalábbis.
üzlet -> termékkategória/kategória1 - > termék1
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest