Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
irhejja
üzenetére
Ja igen, összességében (bár nem olvastam a könyveket) a semlegességre törekednek. Amikor így vittem végig, folyamatosan azt kaptam az arcomba, hogy választanom kell, nem mehetek végig úgy, hogy nem választok oldalt (persze mindegyik fejezetben van olyan esemény, ahol választani kell).
Végigvittem úgy is, hogy valamelyik oldal mentén, nem is tudom, talán ha az emberekkel voltam, az kedvezőbb volt -
fpeter07
veterán
válasz
irhejja
üzenetére
Anno mondták nekem néhányon, hogy készüljek fel a ronda grafikára. Hát tökre meglepődtem a játékon. Alapbeállításokat használtam a mocsárig. Aztán ott kicsit zavaró volt a látótáv, mivel előttem bukkantak fel a fák, bokrok, nem lehetett látni a menekülési útvonalakat. Ott felnyomtam mindent maxra. Sokat nem változott a játék, kicsit élesebb lett a kép, de a látótáv szépen megnőtt. Bár hozzáteszem azt is, hogy mindig elámulok azon, hogy a prince of persia első részének milyen szép grafikája van egyes helyszíneken.
(#2059) Creative997: Engem csak Shani mamája zavart. Olyan szívesen kinyírtam volna, állandóan kidobott. 3x kellett bemennem néha, hogy beengedjen... Szerencsére a kissrác átvette a helyét. Ő legalább nem kérdezősködik.
Ha már a karaktereknél járok, elég beteg emberek vannak. A fejlesztők itt kiélték a vágyaikat rendesen. Pl. ott van a mocsaras emberevő manusz...
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest