Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- iPhone topik
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Worker
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Tudtommal egyedül a bankos rész az, ahol nem tudsz semleges maradni, de ettől némileg függetlenül még lehetsz semleges a korábbi és az azutáni döntéseid alapján

A Mahakaman Rune Sihill először az 5. fejezetben elérhető, 3 helyen:
- Fogorvos összes küldetésének teljesítése után
- Mind a 10 trófea begyűjtése az 5 fejezet során (az utolsó átnyújtása után lehet kérni a "Royal huntsman"-től)
- Az 5. fejezetben Old Vizimánál, a temetőbe vezető "résnél" lesz majd (én sem tudom mikor pontosan...) egy csávó, akinél ez a kard van. Én egy mellékküldi teljesítése során (3 kuzinnak kell 300-300 orent "fuvarozni") találkoztam vele, ő kérte az utolsó még nem átadott 300 orent, én viszont nem adtam oda neki, helyette inkább legyaktam, és elvettem a kardját...
Ez a rúnaköves dolog engem is érdekelne, mert én magam se jöttem rá, hogy lehet-e már meglévő kardba is beépíteni rúnakövet/meteoritot, és leírásokban sem igazán találtam semmit erről.
Mindenhol csak a 3 kőből/meteoritból összerakható kardok listáját találni...
Aktív témák
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest