Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ahogy Jánoska is írja: valóban nincs köze az Oblivionhoz, ez egy egyszerűsített hack'n'slash, semmi köze az rpg-hez
! Ja lehet szintet lépni... hmm, elbizonytalanodtam... akkor mégis rpg... talán... de jó hír, hogy nem lépnek szintet az ellenfelek veled együtt, mint az Oblivionban... nincs idejük, ugyanis ha elég jó a reflexed, akkor két-három katt elég egy átlagos monsztának. Pirossal vannak jelölve, szóval könnyen észreveszed őket. A bossok már durvábbak... ott többször kell nyomogatni, és még inni is kell. Most jut eszembe, jobb klikkel spéci effektek vannak, baró.
Szerintem karácsonyra kérd Kolombusz, legalább nem a te pénzed bánja, ha nem jön be
. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Semmi köze az Obilvionhoz hála istennek, azt Én se komáltam, ezt viszont egyenesen imádom, istenkirály jáccád csak jáccad, nem fogsz csalódni

Aktív témák
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Phantom gaming 6900XT dobozos.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
! Ja lehet szintet lépni... hmm, elbizonytalanodtam... akkor mégis rpg... talán... de jó hír, hogy nem lépnek szintet az ellenfelek veled együtt, mint az Oblivionban... nincs idejük, ugyanis ha elég jó a reflexed, akkor két-három katt elég egy átlagos monsztának. Pirossal vannak jelölve, szóval könnyen észreveszed őket. A bossok már durvábbak... ott többször kell nyomogatni, és még inni is kell. Most jut eszembe, jobb klikkel spéci effektek vannak, baró.