- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- iPhone topik
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Írhatnátok mostmár valami megoldást az Éjkirálynős szitura, mert sokkal tovább már nem tudom húzni a 3. fejezetet és küldetést én elvből nem hagyok ki.
Szóval:
1. ha nem fektetem meg a vámpír lánykákat, akkor kénytelen vagyok kinyírni őket, utána a kékszemű kiscsaj elküld a picsába, mert miért pofázok bele a dolgaiba ( holott elvileg neki segítünk)
2. ha megfektetem őket jön a bátyó és kérdőre von, itt vagy őt vagy a vámpírokat kikell nyírnom:
a; ha őt eliminálom, akkor nyekereg a napló, hogy milyen witcher az aki vámpíroknak segít, ill. szerintem nem nagy ötlet lovagokat írtani, ha a Rendnek segítek
b; ha a vámpírokat nyiffantom ki, akkor mind a kiscsaj, mind a lovag utálnak, a vérszívók pedig gondolom értelemszerüen csúnyán néznek rám a másvilágról
Nem igazán látok normális megoldást az ügyben. Valaki?
Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest