Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Aktív témák
-
-
Haart
addikt
Hát elég nyers az biztos, miért kell így lehúzni azt amit mi magyarok csináltunk, a hibákról nemcsak úgy lehet beszélni hogy lehúzzuk a sárga földig. Jobb lett volna egy olyan hogy jó persze van hiba de ennek ellenére mindenki megtudja és meg is fogja érteni a történetet és a szövegeket. Ráasádul örülhetne hogy legalább van magyar verzió, amit nemsok játék mondhat el magáról.
-
ugux
tag
visszatöltöttem egy régebbi állást, hátha megtalálom a kardot, de nem volt sehol...
Csak a hulla meg a tűzhely meg a kis viskó. Lehet hogy olyan ez a game is mint a diablo volt random generálja a megtalálható tárgyakat? 
Egyébként volt valami ehhez a "Kis tanya" nevű helyhez tartozó küldetés?Én speckó kardot egyedül a 2. actban a mocsárban fent a vivernek-nél találtam. (az a barbárkard szerű)
-
Zoltán
őstag
Én is az embereknek segítek. Bár sajnos nincs kidolgozva rendesen ez a rasszizmus vonal a játékban, valahogy túl egyszerű, nem hihető, hogy csak azért utálják pl.: a törpöket mert alacsonyabbak. Szóval jó volna tudni, hogy valójában miért is utálják az emberek a másfajúakat.
-
Worker
aktív tag
Na, ezekert a valtozasokert, es sztorikulonbsegekert akarom majd meg 1x-2x vegigjatszani

Amugy mivel 3 fele befejezese van a jateknak (gondolom ez meg nem szamit spoilernek), emiatt semlegesnek is lehet lenni. Arra viszont nem ebredtem ra, h mikepp lehet megorizni a semlegesseget. Ahogy halad elore a tortenet, ugy hangsulyozzak mindig, h most mar nem tudsz semleges maradni (es valoban nem is nagyon lehet, bar 1. vegigjatszasra nem is akartam maganyos veteran lenni
).
Kivancsi lennek azert, h megis mikepp lehet elohozni ezt a fajta befejezest. -
Brian_GT
őstag
Igen igyekszem is mindig a békés megoldást választani csak itt tényleg kissé összekuszálódtak a dolgok.
Akkor hagyam amit mond a nyomozó és menjek el a temetőhöz a kriptába??
Most már nyitva lesz a temető mert eddig mindig zárva volt.Jah és kössz a segítséget megpróbálkozom.
-
deniro2
senior tag
Még annyit fűznék hozzá, hogy nekem 2002 óta a Morrowind az etalon, eddig úgy gondoltam, hogy csak és kizárólag ehhez hasonló játék tudja majd átvenni a helyét, a The witcher pedig baromira más, sok szempontból kevesebb, sok szempontól több, de egy dolog ugyanaz -sőt!- és ez a játékélmény! Na, ebben 100%-os mindkettő.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi, megoldódott. 
Neked sikerült megcsinálnod a boszival?Gratulálok. Nekem szinte minden alkalommal levágták azonnal igy esélyem nem volt a gyogyulásra.ohh hogy az a ...muszály volt ezt beirnod?Olyan nyugodtan hátradöltem az elmult pár orában. 

Csak a hulla meg a tűzhely meg a kis viskó. Lehet hogy olyan ez a game is mint a diablo volt random generálja a megtalálható tárgyakat?