Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
-
Haart
addikt
Hát elég nyers az biztos, miért kell így lehúzni azt amit mi magyarok csináltunk, a hibákról nemcsak úgy lehet beszélni hogy lehúzzuk a sárga földig. Jobb lett volna egy olyan hogy jó persze van hiba de ennek ellenére mindenki megtudja és meg is fogja érteni a történetet és a szövegeket. Ráasádul örülhetne hogy legalább van magyar verzió, amit nemsok játék mondhat el magáról.
-
ugux
tag
visszatöltöttem egy régebbi állást, hátha megtalálom a kardot, de nem volt sehol...
Csak a hulla meg a tűzhely meg a kis viskó. Lehet hogy olyan ez a game is mint a diablo volt random generálja a megtalálható tárgyakat? 
Egyébként volt valami ehhez a "Kis tanya" nevű helyhez tartozó küldetés?Én speckó kardot egyedül a 2. actban a mocsárban fent a vivernek-nél találtam. (az a barbárkard szerű)
-
Zoltán
őstag
Én is az embereknek segítek. Bár sajnos nincs kidolgozva rendesen ez a rasszizmus vonal a játékban, valahogy túl egyszerű, nem hihető, hogy csak azért utálják pl.: a törpöket mert alacsonyabbak. Szóval jó volna tudni, hogy valójában miért is utálják az emberek a másfajúakat.
-
Worker
aktív tag
Na, ezekert a valtozasokert, es sztorikulonbsegekert akarom majd meg 1x-2x vegigjatszani

Amugy mivel 3 fele befejezese van a jateknak (gondolom ez meg nem szamit spoilernek), emiatt semlegesnek is lehet lenni. Arra viszont nem ebredtem ra, h mikepp lehet megorizni a semlegesseget. Ahogy halad elore a tortenet, ugy hangsulyozzak mindig, h most mar nem tudsz semleges maradni (es valoban nem is nagyon lehet, bar 1. vegigjatszasra nem is akartam maganyos veteran lenni
).
Kivancsi lennek azert, h megis mikepp lehet elohozni ezt a fajta befejezest. -
Brian_GT
őstag
Igen igyekszem is mindig a békés megoldást választani csak itt tényleg kissé összekuszálódtak a dolgok.
Akkor hagyam amit mond a nyomozó és menjek el a temetőhöz a kriptába??
Most már nyitva lesz a temető mert eddig mindig zárva volt.Jah és kössz a segítséget megpróbálkozom.
-
deniro2
senior tag
Még annyit fűznék hozzá, hogy nekem 2002 óta a Morrowind az etalon, eddig úgy gondoltam, hogy csak és kizárólag ehhez hasonló játék tudja majd átvenni a helyét, a The witcher pedig baromira más, sok szempontból kevesebb, sok szempontól több, de egy dolog ugyanaz -sőt!- és ez a játékélmény! Na, ebben 100%-os mindkettő.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi, megoldódott. 
Neked sikerült megcsinálnod a boszival?Gratulálok. Nekem szinte minden alkalommal levágták azonnal igy esélyem nem volt a gyogyulásra.ohh hogy az a ...muszály volt ezt beirnod?Olyan nyugodtan hátradöltem az elmult pár orában. 

Csak a hulla meg a tűzhely meg a kis viskó. Lehet hogy olyan ez a game is mint a diablo volt random generálja a megtalálható tárgyakat?