- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
Igen, íme, tessék, eme szép címmel bevezetett témát megnyitva kérdezném az ebben tapasztaltaktól: hogyan? Van egy SMC típusú wireless routerem beépített ADSL2+ modemmel (smc7904wbra2), ami Annex A rendszerű, ámde a szolgáltatóm B-s, kérdés hogyan lehetne ez frissíteni? Természetesen a firmware átpakolásában rejlik a megoldás, sőt, úgy tudom többen már sikeresen el is végezték a beavatkozást, én viszont a következő hibaüzenetet kapom: File verification failed. Aminek jelentését értem, tudom, mégsem jövök rá, nekem miért nem sikerül. Szóval bárki akinek van ötlete, kérem segítsen! Ha valaki ötlete által sikerül megoldani az jó nálam egy fagyira vagy egy sörre (kor dönti el)!
Mellesleg egy asztali gép és egy laptop közötti kapcsolat létrehozása a cél, de ez most mellékes úgy tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged