- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
Igen, íme, tessék, eme szép címmel bevezetett témát megnyitva kérdezném az ebben tapasztaltaktól: hogyan? Van egy SMC típusú wireless routerem beépített ADSL2+ modemmel (smc7904wbra2), ami Annex A rendszerű, ámde a szolgáltatóm B-s, kérdés hogyan lehetne ez frissíteni? Természetesen a firmware átpakolásában rejlik a megoldás, sőt, úgy tudom többen már sikeresen el is végezték a beavatkozást, én viszont a következő hibaüzenetet kapom: File verification failed. Aminek jelentését értem, tudom, mégsem jövök rá, nekem miért nem sikerül. Szóval bárki akinek van ötlete, kérem segítsen! Ha valaki ötlete által sikerül megoldani az jó nálam egy fagyira vagy egy sörre (kor dönti el)!
Mellesleg egy asztali gép és egy laptop közötti kapcsolat létrehozása a cél, de ez most mellékes úgy tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest