- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
-
bebean
aktív tag
üdv!
felvétel utan is ''butithatsz'' pl. dr.Divx nevű progival stb. kicsit hosszadalmas, de en altalaban felveszem a filmet, ami kb. 4-5 GB & utana tömöritem akar 800 MB-ra. nem hiszem hogy a masik gyarto szoftverével müködni fog rendesen a cucc.
szerintem uninstall, drivert töröld teljesen az eszközkezelőből, aztan telepitsd fel ujra. nekem jol mentek a winfast progik...
meg itt a VirtualDub, ez is jo progi:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Jeanes
csendes tag
UP!
-
Jeanes
csendes tag
Up!
-
Jeanes
csendes tag
Rövid történet....
Winfast PVR 2000 Tuner dolgozna egy 3000+ athlon64 konfigban 1gb ddr kíséretében.
Digitalizálni szeretnénk a kártyával VHS-ről de a gyári Winfast PVR progi álltal felajánlott digializálási minőségek számomra túl jók(hiszen hardware mpeg2 to dvd-pal)szal ezt én butítani szeretném,hogy azért egy 2óra 20perces adat is elférjen majd egy dvd-n.Igen ám de amikor bemegyek,hogy én állítsam be a minőséget(de ugyan úgy real time encoding legyen) pl ,dvd1/2-re,a progi lefagy(hibát észlelt habrahabra ezért leáll.....),ezután csak reinstallal éleszthető fel,de meddig(?) mert ha megint beszeretném állítani más minőségre akkor ismet fagyi és így tovább...
Na mármost gondoltam egy merészet felejtsük el ezt a progit és vegyünk elő egy másikat.Pinnacle 9.3 plus -ra esett a válaszás.Ez meg azt csinálja,hogy az audio in beállításnál nem látja a pvr2000-ret ami mit eredményez (?) ...1. nincs hang 2. ha hangkártyán kereszül küldöm a jelet, elcsúszik a gitalizált anyagban...nice
Kérdés ismertek e valami olyan progit ami betud digitalizálni user álltal megadott minőségben úgy,hogy a hangot nem kell hangkártyán keresztül bevinni,hanem tényleg lekezeli a pvr audio in-jét???
Vagy ha csak bármi ötletetek van nagyon megköszönném,lehet az akár onnét hogy ''ezt a progit hasznald erre ezt meg arra''...mert sajna nagyon gyérek az ismereteim ilyen téren (meg minden téren).
Előre is köszönettel.........Nagy Róbert alias Jeanes
Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest