- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
+ még tényleg eléggé tükröződik is sajnos, ami engem zavar nagyon. Na ja csodák nincsenek.
Én is erre jöttem rá a tableteknél elsősorban a kijelző minősége a legfontosabb szempont nekem 70-80%-ban, inkább azt gyengébb hardverű cuccot veszek, de jobb legyen a kijelző. Egy szemüveg nem olcsó, a szemműtét sem és rizikós is.
(Egyébként én aki a kemény üveget, pl. gorilla glasst vonalat kitalálta azt sem tapsolnám meg, baromira tükröződnek ami rontja a szemet. Régi telóm nem volt gorilla glass, cserébe jóval kevésbé tükröződött egy vékony átlástszó fólia van rajta, amit másfél évente cserélek, 3 éves a teló asszony használja, semmi baja.) A homok, por kiszok kvarc meg ugyanúgy tönkreteszi a gorilla glasst, úgyhogy csak kell rá a fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Battlefield 6
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- BestBuy topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Spórolós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest