Hirdetés

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz MrWhite #6735 üzenetére

    Elsősorban a magyarországi gari és számla miatt választom azt a tabletet, meg véginéztem a teszteket és mind jót írt róla, ajánlotta. Nem nekem kell ezeket intézgetni, pl. garanciális dolog esetén a szállítási költséget állni, én ilyen kényelmes, lehet elkényelmesedett, kockázatekerülő vagyok vagyok no.

    Alapból nem venném le az androidot, én nem utáltam, és vannak olyan játékok, progik amik jól jöhetnének időnként, meg azért jó volt hogy a felületet, billentyűt teljesen le lehetett cserélni, bár annyira nem lételem az egész. Csak akkor venném le az androidot, ha Windows-nak kevés lenne a 14,6 GB pl. Win 10el lehet hogy ez lesz, de legjobb lenne az, ha szét lehetne particionálni úgy hogy 20 GB a windowsnak, maradék az Androidnak.

    Elsősorban azért jöttem át kb. 3 hónapja WP frontra mert az 50 ezer alatti alsó középkategóriás telók támogatása android fronton nagyon rossz és nem bántam meg, sokkal rosszabbat gondoltam róla. Lumia 640-et vettem és a csempés dolog egész jól használható és alap progik meg vannak, nagyon stabil, jól optimalizált a WP is, még ebben az olcsó kategóriában is, nem kellett újraindítgatnom, nem lassult be.

    Az Andorios Tablet bekrepált leesett párszor, meg már lassú is, régi is ezért már régóta terveztem a tabletet, és gondoltam maradok Windows fronton, hátha a 10-zel a kütyük jól össze lesznek kapcsolva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák