Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

Sziasztok!
    Feldobtam a Kingsing W8-ra a W10-et. a drivereket lementettem double driverrel. Elsőre a hanggal volt némi gond, valamiért nem volt jó a mentett, ezt megoldottam egy másik készülék mentéséből, továbbá az egyik kamerát szintén nem tudta telepíteni, ezt is megoldottam egy onda driver mentéséből, de a g-sensort nem tudom életre kelteni. Elvileg telepítve van, s "megfelelően működik" is, (gondolom ez lenne az: "Kionix KXCJ9 Accelerometer SPB"). Abszolút nem értek a dologhoz, így fogalmam sincs, mi a baja. Kérdezném azoktól, akiknél megfelelően működik W10-nél, van esetleg a képernyő-beállításoknál olyan lehetősége, hogy a tájolás opcionális vagy valami hasonló vagy nálatok is csak a fekvő-álló lehetőségek vannak, s ennek ellenére működik az automatikus tájolás? A driver kiadási dátuma 2015. 03. 19. szóval nem éppen régi. A mentésem egy korábbi, de ami jelenleg fent van, azt a win töltötte le, ettől függetlenül a korábbi illesztőprogrammal sem működik a dolog. Valakinek valami ötlete, mi lehet a probléma?

Új hozzászólás Aktív témák