- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
darnics #7766 üzenetére
Felejtős az a Toshiba. Nagyon kicsi a kijelző és a felbontása is. Tesztben írták, hogy a Microsoft áruház miatt a felbontás fel van skálázva 1280x800-ra, így nem csak a betekintési szög miatt életlen, hanem a felskálázott felbontás miatt is. Az 1/16GByte ram/tárhely sem az ideális, játékra meg pláne nem. A 'retina' kijelzős wayteq kapcsán kérdezz rá az androidos tablet fórumban, mert nem igazán jó az a cucc.
-
jksx
senior tag
válasz
bodnar10261 #7750 üzenetére
Ha Office-t használsz akkor minimum a 8"-os, pl. a Lark8i, de inkább a 10"-os a jobb.
A 7"-osnak olyan kicsi a kijelzője, hogy még stylussal is nehezen fogsz boldogulni. A 10-esben 32Giga a belső tár, ami szintén nem elhanyagolható szempont. -
jksx
senior tag
válasz
Trialbiker #7722 üzenetére
Víruskeresés lefutott, nem talált semmit.
Drivert frissítettem nem lett jó.
Bekapcsolás után kb. fele sebesség érhető el, ami gyorsan lecsökken a töredékére.
Csináljak recoveryt, vagy próbáljam meg win10-re frissíteni? -
jksx
senior tag
Üdv!
A lark 10i wifije Nektek jól működik?
Már az elején is észrevettem, hogy elég lassú és a ping idő is nagy. Ezt a régi routernak tudtam be.
De bekapcsoltam a kábelmodem wifijét és azzal is nagyon lassú. Az androidos tableten 25-30mega a sebesség, a larkon csak 3-5mega. -
jksx
senior tag
válasz
counterbill #7713 üzenetére
Akkor még várok egy kicsit vele
Egyébként érdemes felrakni rá a win10-est?
Én elég jól elvagyok a 8.1-es verzióval. A bekapcsolás utáni telepítésnél nekem is felajánlotta rögtön a win10-et, de én nyomtam neki egy <most nem>-et. -
jksx
senior tag
válasz
counterbill #7702 üzenetére
Szia!
És nem kért semmilyen drivert?INMOTEP #7700 A videokártya drivert a win magától töltötte le, vagy neked kellett keresni és installálni?
-
jksx
senior tag
Lark 10i:
Hát igen, de az az 5000mAh akksi nem valamai bíztató egy 10"-os tablethez.
Az ilyen kijelzős androidos cuccokban hat-hét ezer mAh kapacitású akksik vannak. És a minőségét sem lehet tudni, hogy milyen gyorsan romlik le a teljesítménye.
Az ára valóban nem rossz, de ha a gyenge akku miatt állandóan tölteni kell akkor nem igazán éri meg. -
jksx
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok Lark 8i -ről tapasztalatot mondani?
Amire leginkább használnám a könyv olvasás, néha pdf-et is, zene hallgatás, esetleg netezés.Elvagyok a win8.1-el nem szükséges a win10, játék nem érdekel, arra ott az asztali konfig.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest