Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Nem ,lehozta a win frissítés saját magától mindent .Nekem az égvilágon semmit nem kellett keresni .Bár amikor felrakta az új rendszert nem volt feltelepítve minden driver mert lassú volt a gép, de pár perc múlva volt egy újraindítás és helyreállt minden .Az eszközkezelőben minden fel van telepítve intel HD videokártya ,bluetooth driver minden
Eddigi tapasztalat alapján az akku is sokkal jobban bírja
Egyébként úgy sikerült visszanyernem sok helyet hogy amikor végzett mindennel a lemezkarbantartóval kitöröltettem még a régi rendszer maradványait .Csak itt az volt a furcsa hogy azt irta visszanyerhető szabad terület 9.30 GB !! .Ezt kitöröltettem vele és csak 2- 3 GB + om lett,igy van most 5.30 GB körül .Én megmondom őszintén arra számítottam hogy telepítésnél felfogja kínálni hogy szüz Windows kerüljön e rá vagy formázási lehetőség lesz .De semmi ilyen nem volt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddigi tapasztalat alapján az akku is sokkal jobban bírja
Egyébként úgy sikerült visszanyernem sok helyet hogy amikor végzett mindennel a lemezkarbantartóval kitöröltettem még a régi rendszer maradványait .Csak itt az volt a furcsa hogy azt irta visszanyerhető szabad terület 9.30 GB !! .Ezt kitöröltettem vele és csak 2- 3 GB + om lett,igy van most 5.30 GB körül .Én megmondom őszintén arra számítottam hogy telepítésnél felfogja kínálni hogy szüz Windows kerüljön e rá vagy formázási lehetőség lesz .De semmi ilyen nem volt