- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Upo
addikt
válasz
András.
üzenetére
A $WINDOWS.~TMP mappába a telepítő dvd van bele letöltve, setup.exe-vel, mindennel együtt. Ahol a setup.exe van, az a telepítő gyökérkönyvtára. El lehet tenni, windows alól bármikor lehet vele telepítést indítani. A mostani rendszernek nem kell már, törölhető, nem recoverynek használja.
Nem az sd-vel volt gond hanem a sebességével. Lassú sd-vel pendrive-al lassú lesz, gyorssal gyorsabb.
Ha azt választod hogy nem tartson meg semmit a régi rendszerből akkor gyorsan kész van, ha mindent meg akarsz tartani a régi rendszerből akkor nem is olyan rossz ez az idő, van akinél tovább tart.
A telepítési művelet nagy terhelést jelent a gépnek, a melegedés természetes, gyártó válogatja hogy mennyire jól oldja meg a hűtési rendszert. Ha hiba nélkül lefut egy telepítő akkor nincs gond, jól kihozza a hardver gyengélkedését, hibáit. A normál üzemben hiba nélkül dolgozó gépen is jöhetnek elő hibák telepítésnél, ami gyengélkedő hardverkomponenst is jelezhet (vagy csak simán driver hiba).
Microsoft tool-al elkészített bootolható pendrive-ról a legjobb telepíteni. Annál lassabb, ha ugyanerről win alatt indítjuk a telepítést. Ha a microsoft tool-al nem telepítőt gyártunk, hanem alapértelmezés szerint rendszerfrissítést indítunk, az már sokkal lassabb, valamiért olyankor a letöltés is lassabb mintha telepítőt csináltatnánk vele. A legrosszabb meg, ha a windows automata frissítés által jött frissítést engedjük rá, bár ez vetekszik az előzővel rosszaságban. Ilyenkor még kell egy szerencse is, mert nem elég hogy lassú, de sokszor meghiúsul a telepítés valami fantom hiba miatt (tele a net az ilyenekkel). -
pècsimunkás
addikt
válasz
András.
üzenetére
Köszi ! Egyszer gondoltam rá , hogy vegyek valami olcsóbbat , de egyelőre nem èrzem szüksègesnek . Hètvègèn viszont vettem hozzá egy nègyes USB hubot . 6 euró volt nèmetben a MM - ban . Kevès az 1 USB csati . Mikor vettem , gondoltam , hogy elèg lesz a micro ès a normál USB , de akkor mèg nem tudtam , h a micro csak töltèsre jó
. -
-
pècsimunkás
addikt
válasz
András.
üzenetére
A te tableteden volt fólia ? Az enyémen nem . Bár , a boltban ahol vettem , nagyon erősködtek , hogy : van rajta , meg , hogy kell , hogy legyen rajta " ... De , ha szépen le is van valami fóliázva gyárilag , a kameránál akkor is észre lehet venni a fóliát . A fólia kiemelkedik picit . Itt ilyent nem láttam .
-
NoMagix
addikt
válasz
András.
üzenetére
Igen, bár én még 8.1-el kaptam 2-3 nap után frissítettem win10-re.
MicroSD kártyát ebay-ról rendelj a megfelelő helyről esetleg innen, és 64gb elég lesz egy darabig jegyzetelni és szerkeszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Monitor hiba topik
- Haladó fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.