Új hozzászólás Aktív témák
-
András.
tag
Nem nagynon volt lehetőségem választani hogy mit akarok megtartani s mit nem, mert egy egyszerű Windows Updatetel érkező rendszerfrissítés volt Win10 alatt, nem egyéb.
Nem hiszem, hogy az SD sebessége lenne a ludas, 60/50 MB/s olvasás/írási sebeségre képes.
A TMP mappában setup.exét nem találok, csak RecoveryPartitionsBackup, Rollback mappákat meg egy WindowsOld.wim fájlt, ezért gondoltam egy recovery állományra.
-
András.
tag
Ha életem hátralevő részében csak egy tanácsot adhatnék, ez lenne az: soha, SOHA ne adjatok meg SD kártyát a rendszerfrissítés helyeként, ha az tárhelyhiányra panaszkodik. Én megtettem, és kereken hét órán át tartott a rendszerfrissítés. A gép közben tűzforró is volt, remélem ez nem okozott károsodást semmiben.
Továbbá a kártyán megjelent egy $WINDOWS.~TMP nevű, eléggé méretes mappa. A neve alapján ideiglenes fájlokra gyanakodnék, de a tartalma inkább arra utal, hogy az SD kártyámból recovery partíciót csinált a gép. Gondolom nem érdemes a mappát törölni.
Legalább áthelyezhetem egy USB adattárolóra úgy, hogy szükség esetén továbbra is használható legyen recoveryként? Ha még egyszer SD kártyáról kell rendszert telepítenem, inkább leugrom valahonnan. -
András.
tag
válasz
pècsimunkás #10460 üzenetére
Igen, az enyém újabb, a 2015-ös modell, abból is már a Cherry Trailes változat
-
András.
tag
válasz
pècsimunkás #10458 üzenetére
Mármint a type-C? Amit én eddig olvastam, az alapján adatátvitelre is jónak kéne lennie, de kipróbálni egyhamar nem fogom.
-
András.
tag
válasz
pècsimunkás #10456 üzenetére
-
András.
tag
válasz
pècsimunkás #10454 üzenetére
Használsz stylust a tablettel? Gondolkodom fólia vásárlásán, csak attól tartok a fólián nehezebben siklana a toll, mint az üvegen.
-
András.
tag
válasz
pècsimunkás #10452 üzenetére
Csak egy feliratos fólia volt, kijelzővédő nem
-
András.
tag
válasz
pècsimunkás #10434 üzenetére
Köszi a tippet. Sajnos egy egyszerű újraindítás nem volt elég neki, így utolsó reménységként nyomtam egy hard resetet, és lám, működött. Ekkor tudtam, hogy nem hardveres gond van, hanem a WIndows játszik velem. A billentyűzet driverét állandóan frissíti egy olyanra, amivel nem kompatibilis s minden csatlakozásnál manuálisan vissza kell állítanom.
Valahogy meg lehet tiltani a rendszernek, hogy az illesztőpogramokkal játsszon? -
András.
tag
Meghoztam a döntést, Pavilion x2 lett. Ma haza is hoztam egyet, erre úgy tűnik, nem működik a billentyűzet része. Jól kezdődik...
-
András.
tag
Lenne még egy utolsó fontos kérdésem: támogatja-e a két kiszemeltem bármelyike az aktív stylusokat?
-
András.
tag
válasz
NoMagix #10399 üzenetére
Köszönöm a választ! Komolyabb munkát nem is ezen végeznék, ez órákon jegyzetelésre, on the go dokumentumszerkesztésre kellene. Erről a Miixről nem sok információt találtam a neten, neked ilyen van?
Most találtam a HP oldalán x2-t beépített 1TB-os HDDvel. Nem kellene a tárhely miatt aggódni. Viszont a Miix kétszer olyan olcsó, ami nem utolsó szempont.
(#10400) cidalain, Köszönöm, utánanézek, bár a külföldről rendeléstől kissé idegenkedem.
-
András.
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tabletvásárlással kapcsolatban. Az egyetem megkezdése óta gondolkodom egy 2 in 1 gép beszerzésén, úgy vélem nagyban megkönnyítené az életem. Böngészni, zenét hallgatni, Office programokat használni, ágyban filmezni, órákon jegyzetelni, stb kellene, tehát nincsenek nagy igényeim.
Jelenleg a Miix 300 (Bay Trail/2GB/32GB) és a Pavilion x2 (Cherry Trail x5-Z8300/2GB/32GB) között próbálok dönteni. Nagy érv a Miix mellett, hogy £100 olcsóbb jelenleg, mint a Pavilion, viszont a (szintén Lenovo) laptopom billentyűzetével nem vagyok elégedett, sok leütést nem érzékel.
Szerintetek megéri a Pavilion az árkülönbséget? Elég a 32 GB, vagy tegyek hozzá még egy keveset és legyen 64? Hogy muzsikál a Windows 10 2 gigabájt rammal? Jelenleg egy Intel Celeron N2840/4GB rammal szerelt laptopot használok, néha sikerül megakasztani, de nem vészes.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest