Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Nos én is onnan vettem egy ilyen készüléket, most is arról írok. Nekem nagyon teszik. Majd a töltőre figyelj oda, mert nekem semmilyen sem volt a dobozban. Ez már az üzletben kiderült, amikor a srác kibontotta, hogy ellenőrizze mi van a dobozban. Hétfőn kapok egy 2 A-eset.
Egyébként nekem volt már Asus T100 és Acer Switch 10 is. Ezek a korábbi atom procisak voltak és a weboldalakkal néha küzdöttek. Na ez az új atom sokkal jobb. Kellemes csalódás nekem. Úgy hoztam el, hogy van 14 napom... de eddig úgy néz ki marad.
Ha belegondolok, hogy egy ipad mini minimum a 2,5-szerese árban és a töredékét tudja, mint ez szinte kompromisszumok nélkül...
Javasolt egy USB-C - USB 3.0 aljzat és USB-C - mikro USB aljzat átalakító beszerzése. Ez utóbbi még nincs, de lesz majd.
Van egy USB 3 hubom, amire van egy kb 4 A-es táp kötve és persze billentyűzet, egér, meg ami kell. Ha azt csatlakoztatom, akkor töltődik is a készülék és teljes készülékként tudom használni plusz monitorra kötve.
Játékra nem használom, arra van normál pc. Viszont Total Commaderrel másoltam rá (sd-re) a NAS-ról, közben az AIMP-pal hallgattam zenét szintén a NAS-ról és még böngésztem is a neten és folyamatosan ment a készülék akadás nélkül. Kb. 6 órát megy egy töltéssel, a képernyőt napközben nekem elég 25%-on, este meg 0%-on használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest