- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
sutyesz96 #9194 üzenetére
Ma voltam a media marktban és a T200 akciós. Meg is vettem. 140k volt a Z3795,4gb, 32+500 -as verzió. Hát, a harmadik van nálam, de ezt most már nem viszem vissza. Olyan szinten bevilágításos a kijelzője fekete háttérnél, pl mikor indítod, hogy kisüti a szemed. nektek is ilyen?
Amúgy pofás jószág.
-
-
válasz
sutyesz96 #9126 üzenetére
A core2duo t, amd a4 eljesitmenyet hozza a baytrail atom [link], altalanos feladatokra boven ele, ha jol olvastam a cad es egyebb ptogramok se okoznak gondot neki, az office hasznalatnal se huzzak le , de mivel ez ugyben ohne tapasztalat , igy masok velemenyere kell hagyatkozni .
-
válasz
sutyesz96 #9123 üzenetére
Igen ugyanott vagy ,e mellett kézzel jobb használni a 8.x-et mint a 10-et. De az utóbbi mellett szol hogy kevesebbet eszik a tár helyből,fürgébb a boot (laptopon,tabrol nem nyilatkozok mert nincs a kezeim kozt). Talán egy kicsit takarekosabban bánik az erőforrásokkal,kivéve ha frissit,mert attol szinte lehal a gép,driverek csak akkor ujjabbak ha megirjak rá,addig w8,driver amire nincs a tízesnek. Dx 12 szolna a w10 mellett ,de nem jelemzo hogy olyan vas lenne a tabokban ,meg aztan játék sincs ami kihasználná. Talán egy flagship tableten igen de az jó par százezerbe kerül.
-
válasz
sutyesz96 #9120 üzenetére
Rosszul ertelmezed a szavaimat,mindenkinek ingyen es szabadon lehet egy évig 10re frissíteni ,akinek hivatalos win7/8/8.1 van a hw alapjan regisztral,aktival be a ms szervere. A driverekkel van akinek gondja van es van akinek nem. De azért x idom belül mindenki megkapja a driveréit.. Kivéve ha oskovulet,vagy nagyon egyedi. A w8.1 érintő kijelzon jobb mint a 10,nincsenek gesztus vezerlesek,a tablet felulete is csiszolásra szorul meg. A w10 nek ,meg kell idő hogy kelljen kiforrja magát,jelen állapotában a w8.1 jobb érintő feluleten . Ettől meg a laptomon w10 van ,gond nélkül megy es nagyon patent. W10 tablet abban az esetben jobb választás ha jóval erősebb vasat raknak ala,cpu,memória es tsai...
-
válasz
sutyesz96 #9117 üzenetére
Nem ugy ertettem hogy replika hanem , ugy hogy egy tavolkeleti oem gyartoval ossze rakatjak , legyartatjak az elektronikai eszkozeiket , aztan eladjak ... de nem sajat fejlesztes es gyartosor...de ettol meg jo . Win 7/8/8.1 -rol 1 evig ingyen lehet frissiteni win 10-re, persze ha gyarto rendelkezesre bocsajtja a drivereket , pl tabnal toucpanel , windows gomb drivere ...esetleg ha szukseges bios frissitest .
Bar ezt a kinai oldalakon lattam , de azok a tabok jonnek w10-el amik nem reg kerultek le a gyarto sorrol, illetve hw teren kicsit erosebbek , pl baytrail , helyett cherrytrail, core m, es core xx procival vannak szerelve . -
válasz
sutyesz96 #9095 üzenetére
Esetleg ez lehetne alternativa [link] itthon is kaphato , de 130 000 ft . Cerkaval szerelt . Illetve itt a hardverapron talaltam egyet 70 000 ft es meg egy ev gari van ra. De ennel figyelembe kell venni hogy 2 eves gep , az akksi ki tudja mennyit bir . Amugy en ilyet veszek [link].
Amugy a 100 000 kornyekiek nagyjabol egy hw-el vannak , intel atom baytrail 4 core/tread , 2 giga ram , 8/16/32/64 giga emmc , minimum 32 giga emmc legyen ... -
jeni
félisten
válasz
sutyesz96 #9095 üzenetére
Kérdés melyik laptopot szeretnéd leváltani?
Ugyanis az én véleményem,hogy egy tablet sosem fogja az adott kategóriában megközelíteni egy azonos hardveres laptopot.
Kényelmi szempontból és energia fogyasztásban jobbak de csak ennyi és nem több.
100000Ft ár alatt nem nagyon van olyan gép ami tudásban megközelítené és leváltaná.
Minél drágább annál jobbat kapsz,azt vedd figyelembe,hogy a tableteknél semmilyen bővítési lehetőséged nincs.kell a bill is hozzá?
Esetleg netbook?
egyik
Több gyártónál is egy árban vannak az azonos tudású gépek.
Többségében 2GB belső ram amivel megkapod leválasztható billel.Lehet érdemesebb használtan garisat venned ami még erőseb is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest