- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vegitaa #5847 üzenetére
GPS-es W8 tablet ritka madár, a T-nél lehetett venni jó áron Miix2 8-ast, függetlenül, de elég sok volt köztük a hibás. Prestigio Visconte van GPS-es, 10"-os, Ph-n volt teszt a 2-es, és 3-as változatáról is. Ezeken kívül Thinkpad Tab van még GPS-szel, heroin áron.
Persze Kínából sokkal nagyobb, és megfizethetőbb a választék, de ott van a garanciáztatás kérdése, és asszem' nemrég volt hír, vagy bejegyzés arról, hogy egy kínai tabon kiirthatatlan kémprogit találtak, szóval csak saját felelősségre...
(#5849) Clemi
Szvsz az Acer simán vállalható, szebb mint a korábbi Encore-om, amin szintén volt HDMI. Ezeken kívül még a 8"-os Thinpad Tab-on van ilyen csati, aztán kifújt, legalábbis ami az általam ajánlhatóakat illeti. -
tjb007
nagyúr
válasz
Vegitaa #5801 üzenetére
Maga a márka 2010 óta létezik, itthon viszont még annak számít (és szerintem ez gy is fog maradni). Lengyel brand kínai white box modellekkel, szóval nagyjából előre lehet sejteni, hogy mit kap az ember a pénzéért.
(#5804) tajner10
Egy már kijött, a Microsoft Surface 3. Más egyelőre bejelentve sincs. Akadálya nem lenne amúgy, bármikor ki lehetne hozni, de szerintem a gyártók amennyire csak tudják ki akarják tolni a Bay Trail-T-t, mert most még olcsóbb.
(#5808) erahurka
Elvileg nem, de ez nincs kőbe vésve.
-
tjb007
nagyúr
-
pengwin
addikt
válasz
Vegitaa #3915 üzenetére
A Windows RT vírusmentes (nem éri meg vírust írni rá), az alap dolgokat szépen, gördülékenyen megcsinálja, csak ha valami pluszt akarsz vele csinálni, akkor szembesülsz vele, hogy nincsenek hozzá appok a Store-ban (vagy csak gyenge minőségűek vannak). Asztali programokat egyáltalán nem tud futtatni. Frissíthetőségéről nem tudok biztosat, de pont a Win10-zel érkező univerzális Store-os appok javíthatnának a használhatóságán, szóval szerintem gáz lenne, ha nem lehetne frissíteni.
Az Atom SoC-k meg CPU-ban egyáltalán nem rosszak, inkább az IGP-jük a gyenge pont. Bár szerintem amire nem elég, az már nem feltétlen ésszerű felhasználási mód egy ilyen TDP-jű lapkának.Milyen áron jutnál hozzá a Lumia 2520-hoz?
USA Microsoft Store-ban láttam már olyan áron, amennyiért még a rendszer korlátaival együtt is jó vétel. -
pengwin
addikt
válasz
Vegitaa #3910 üzenetére
Asus T100TAM? 100 ezer körül, 64GB eMMC-vel, billentyűzettel.
Miix 2 10 80 ezer körül, de ehhez nem jár billentyűzet és sokunknak volt vele problémája (hangszórók, BT, nem vett fel töltést). Egyébként nagyon szép az FHD kijelzője, csak nem mindig praktikus 10"-on.
(Ha nem igényled a bill.zetet akkor én inkább azt a Thinkpad Tablet 2-t nézegetném a helyedben.)
A Thinkpad amit linkeltek még előző generációs Atom processzoros, amire neked kell, arra az is elég, de ne akarj vele kiváltani egy asztali gépet! -
pengwin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged