Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibi55
tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Az a vicces, hogy ha hosszabb ideig van kikapcsolva es bekapcsolom, akkor jön elő. Ha ilyenkor újraindítom, utána teljesen jó... nem értem.
-
cigam
titán
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi!
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Ilyen nincs, de mégis van. A pici és puha visszavonta a 10586-os buildet a Media Creation Toolból, nem lehet ISO-ként letölteni.

A Zdnet-es cikkben azt elemezgetik, hogy talán pont a régi kulcsokkal való aktiválás miatt. Szóval most akkor egy ideig hülyeség az előző kommentem, sőt valószínűleg már tegnap is az volt. Úgy rémlik, hogy aktiválatlan Windowsból nem lehet frissítést letölteni, így bukik a régi ISO-ból tiszta telepítés, majd a frissítés utáni aktiválás.
Remélem azért, hogy ez csak ideiglenes és csak elegük lett, hogy mindenki innen tölti a rendszert, ahelyett, hogy a Windows Update-et használná.
-
junior11
veterán
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi az infókat.
-
junior11
veterán
válasz
Murphistic
üzenetére
Na és teljesítményben észrevettél vmi javulást (gyorsaság, stabilitás) vagy esetleg romlást? Milyen a RAM használat?

-
Melanor
tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Sajnos, kér jelszót, illetve valami nagyon elcseszett módon a beállításba sem volt hajlandó belépni. Fogalmam sincs, hogy hogy de egyszer egy ilyen hibaelhárrító módon bootolt be, és itt újra tudtam húzni a win 8-at.
-
Razzul
őstag
válasz
Murphistic
üzenetére
Rendben, köszi srácok. Igazából azt akié a tablet lesz, nem zavarja, hogy nincs rajta 10. Engem húzott fel, hogy nem ment zökkenőmentesen a kütyü belakása. De akkor türelmes leszek.
Köszi még1x a segítséget!

-
JamesFinn
senior tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi a tippet, de nem segített.
Most csinálok egy rendszer visszaállítást. De egy ideje fekete képernyő van... Ebből lehet garancia érvényesítés lesz. -
junior11
veterán
válasz
Murphistic
üzenetére
Igen, többen is írták, hogy a 8.1 tablet módja jobb volt mint a W10, de kinek mi jön be... Én még egyelőre érdeklődöm, hogy mi a helyzet, gyűjtöm a tapasztalatokat, aztán majd meglátom.

-
junior11
veterán
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi az infókat. Milyen Windowst használsz rajta? Még a 8.1-est vagy már a W10-est? A Cherry trail-os gépek még elég drágák, nem sok van belőlük, s nem tudom, annyival jobb-e, amennyivel drágább, vagy csak mivel újdonság, azért drágább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest