- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibi55
tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Az a vicces, hogy ha hosszabb ideig van kikapcsolva es bekapcsolom, akkor jön elő. Ha ilyenkor újraindítom, utána teljesen jó... nem értem.
-
cigam
titán
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi!
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Ilyen nincs, de mégis van. A pici és puha visszavonta a 10586-os buildet a Media Creation Toolból, nem lehet ISO-ként letölteni.

A Zdnet-es cikkben azt elemezgetik, hogy talán pont a régi kulcsokkal való aktiválás miatt. Szóval most akkor egy ideig hülyeség az előző kommentem, sőt valószínűleg már tegnap is az volt. Úgy rémlik, hogy aktiválatlan Windowsból nem lehet frissítést letölteni, így bukik a régi ISO-ból tiszta telepítés, majd a frissítés utáni aktiválás.
Remélem azért, hogy ez csak ideiglenes és csak elegük lett, hogy mindenki innen tölti a rendszert, ahelyett, hogy a Windows Update-et használná.
-
junior11
veterán
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi az infókat.
-
junior11
veterán
válasz
Murphistic
üzenetére
Na és teljesítményben észrevettél vmi javulást (gyorsaság, stabilitás) vagy esetleg romlást? Milyen a RAM használat?

-
Melanor
tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Sajnos, kér jelszót, illetve valami nagyon elcseszett módon a beállításba sem volt hajlandó belépni. Fogalmam sincs, hogy hogy de egyszer egy ilyen hibaelhárrító módon bootolt be, és itt újra tudtam húzni a win 8-at.
-
Razzul
őstag
válasz
Murphistic
üzenetére
Rendben, köszi srácok. Igazából azt akié a tablet lesz, nem zavarja, hogy nincs rajta 10. Engem húzott fel, hogy nem ment zökkenőmentesen a kütyü belakása. De akkor türelmes leszek.
Köszi még1x a segítséget!

-
JamesFinn
senior tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi a tippet, de nem segített.
Most csinálok egy rendszer visszaállítást. De egy ideje fekete képernyő van... Ebből lehet garancia érvényesítés lesz. -
junior11
veterán
válasz
Murphistic
üzenetére
Igen, többen is írták, hogy a 8.1 tablet módja jobb volt mint a W10, de kinek mi jön be... Én még egyelőre érdeklődöm, hogy mi a helyzet, gyűjtöm a tapasztalatokat, aztán majd meglátom.

-
junior11
veterán
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi az infókat. Milyen Windowst használsz rajta? Még a 8.1-est vagy már a W10-est? A Cherry trail-os gépek még elég drágák, nem sok van belőlük, s nem tudom, annyival jobb-e, amennyivel drágább, vagy csak mivel újdonság, azért drágább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- További aktív témák...
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest